Мека бебешка книжка с персонализация

Тиха бебешка книжка с която бебето ще се забавлява и развива своите сетива.

Защо да изберем играчка от Амек Тойс?

Производител на детски играчки от 20 години

Гаранция за качество

Луксозен дизайн

Персонализация с ИМЕ

Би-бип ефект при натискане, за много смях и забава! Това е един от доказано най-добрите начини за привличане на вниманието на бебето!

Има малки елементи „тип закачалки“ за развитие на усещането за различни видове повърхности и стимулиране на захвата по време на играта на бебето.

В една от страничките сме включили бебешко огледало с което детето да се забавлява, оглеждайки се в него, а бебетата определено обичат да гледат отражението си!

Книжката има и ринг за закачване на бебешка количка, кошарка или детско столче! Нека играта не спира, без притеснение от изпускане на земята!

В книжката бебето ще намери мека гризалка с която да чеше венеца си във формата на облаче. Изработена от мек силикон, подходящ за лапане и гризкане.

Книжката съдържа страничка с шумолене, която стимулира възприемането на звуците от бебето. Това допринася за развитие на слуховата система на децата!

Бебешки играчки с НАДПИС

Мека бебешка книжка с Надпис

19.90 лв.
Надпиши Ме

Тиха книжка с различни елементи на всяка страница

Изработихме тази страхотна книжка с много любов към всички бебета! Освен красивите картинки, бебето ще развива своята сетивна система с различни елементи! Изработена е от висококачествен материал, оцветен с безвредни и антиалергични багрила. Специално създадена за бебета и може да се включи още в първите игри!

Какво казват нашите клиенти?

НАд 500,000 доволни клиенти

Вижте други персонализирани бебешки продукти