Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките колики

Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките коликиБебешката серия играчки с черешови костилки на АМЕК Тойс е иновативен продукт, които идва на помощ на всички родители, които изпитват затруднения и искат да облекчат по-възможно най-естествен начин бебешките колики.

Какви продукти включва серията плюшените играчки с черешови костилки

Серията на продукта включва 4 разлини вида животинки със закачлив и симпатичен дизайн, специално съзаден за бебета.
Всяка една от плюшените животинки притежава своя собствена идентичност и пристига при вас със свое собствено име. Освен всички полезни свойства, които притежава тази серия продукти, по време на игра развиват – моториката, сетивното и зрителното възприятеие.

Серията включва:

 • Зайче – Fuzzy the rabbit (26см.)
 • Коте – Lazy the cat (20см.)
 • Мече – Chubby the bear (26см.)
 • Слонче – Buddy the elephant (20cm).

За колко големи деца е подходящ продукта?

Продукта е подходящ за бебета от 0 до 10 месеца, може да се използва НЕ САМО при облекчаване на бебешките колики, но също така за облеквачаване на схващания и различни травми при възрастни, благодарение на избора на РЕЖИМА за ползване, които избирате сами – СТУДЕН И ТОПЪЛ.

Какви качества притежават Плюшените бебешки играчки с черешови костилки

 • адаптира се изключително добре към формата на тялото
 • може да се изпозлва при най-различни оплаквания, както при бебетата и деца, така и при възрастни напр. напрежение във врата, стомашни спазми и колики при бебетата, болки в гърба, главоболие, студени крака и други
 • пълнеж от почистени черешови костилки
 • СТУДЕНИЯ РЕЖИМ – успокоява, тонизира, охлажда
 • ТОПЛИЯ РЕЖИМ – успокоява, облекчава болката, затопля

Топъл режим

Като топъл компрес торбичката е подходяща за колики при кърмачета и малки деца, подгряване на детска люлка, детско креватче или количка. Може да облекчите болка при колики на вашето бебе като просто поставите или масажирате нежно корема с торбичката. Костилките, освен че отделят топлина, правят и нежен масаж на коремчето. При възрастни е подходяща за ползване при болка в корема и ставите, настинки, менструална болка, болка и напрежение в шията, рамото или гърба.

Загряване на торбичката в микровълнова фурна:

Преди да започнете затоплянето, отстранете торбичката с черешови костилки от играчката и я поставете в микровълнова фурна (800 вата за 70 секунди). Уверете се, че мястото в използваната фурна е сухо и почистено, за да се предотврати изгаряне на плата. След това извадете торбичката с черешови костилки от микровълнова фурна и оставете да се охлади преди да я върнете обратно в играчката. Температурата не трябва да бъде по-гореща от обичайната температура на ръката Ви. Подръжте торбичката със черешови костилки в ръката си за известно време, за да проверите температурата.

Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките колики

Загряване на торбичката в електрическа фурна:

Загрейте фурната до 100°С. Преди да започнете затоплянето, отстранете торбичката с черешови костилки от играчката и я поставете върху чиста тава. Уверете се, че мястото в използваната печка е сухо и почистено, за да се предотврати изгаряне на плата. Поставете тавата в средата на фурната. Оставете торбичката с черешови костилки във фурната за максимум 15 минути. След това я извадете от фурната и оставете да се охлади преди да я върнете обратно в играчката. Температурата не трябва да бъде по-гореща от обичайната температура на ръката Ви. Подръжте торбичката с черешови костилки в ръката си за известно време, за да проверите температурата.

Студен режим

Препоръчва се торбичката с черешови костилки да се използва като студен компрес при главоболие, натъртвания и навяхвания.

Охлаждане на торбичката:

Когато се използва като студен компрес, торбичката с черешови костилки се поставя за няколко минути за във фризер или камера. Поставете я в найлонова торбичка, преди да я сложите вътре, за да се избегне намокрянето.

Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките колики

Специални съвети за безопасно използване на играчка:

 • Никога не давайте топла торбичката с костилки извън играчката на Вашето дете.
 • Зaмeнeтe c нoвa тopбичĸa c костилки, aĸo cтapaтa cтaнe oбгopeнa или cи пpoмeни цвeтa. Toвa мoжe дa бъдe пpичинeнo oт нeпpaвилнa eĸcплoaтaция (пpeгpявaнe или пpecyшaвaнe).
 • Използвайте само оригиналния пълнеж и торбичка.
 • Поставяйте торбичката с костилки само в чиста и суха играчка.
 • По време на игра изкарайте торбичката с костилките от играчката.
 • Hиĸoгa нe дaвaйтe торбичката с костилките нa пpeждeвpeмeннo poдeни бeбeтa или бeбeтa пo-мaлĸи oт eдин мeceц!

Характеристики на продукта

Продукта е от текстил, пълнеж и багрила, безвредни за здравето. Може да се пере на 30 градуса. Отговаря на европейската директива 2009/48/EO. Торбичката с костилки не се пере. Може да се почиства само с влажна кърпа и хипоалергични препарати. Ползването на торбичката се препоръчва за деца над 1 месец. Опаковката не е играчка. Пазете далеч от деца. Винаги да се използва под наблюдението на възрастен.

Защо се използват ЧЕРЕШОВИ костилки?

 

Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките колики

Черешовите костилки съдържат голямо количество естествени мазнини в малък обем. Те задържат различните топлинни стойности за дълъг период от време. 100% ествествен продукт.

 • Как да се използва?

Поставени са във вътрешна торба. Когато  желаете да  използвате плюшената играчка за облекчаване на болка или други травмки, самостоятелната вътрешна торбичка с  костилките от череши  се изважда от играчката и се подготвя за режима, които желаете да изпозлвате.

Винаги Проверявайте температурата с ръка преди да поставите продукта на бебето!

 • Как се поддържа?

Торбата с черешовите костилки не се мие. Препоръчва се почистването с влажна кърпа или хипоалергичен препарат.

 • Как да се съхранява?

Тъй като е органичен и естествен продукт, той може да бъде засегнат от влага.  Съхранява се на сухо и проветриво моясто.

Внимание! Никога не оставяйте детето си без наблюдение с този продукт. Винаги проверявайте целостта на продукта. Съдържа дребни частици. Опасност от задушаване.

Винаги проверявайте температурата преди употреба!

Не оставяйте бебето извън вашия обхват.

Потребителят трябва да проверява този продукт преди всяка употреба за следи от износвания или скъсване.

ВНИМАНИЕ!!! НЕ ИЗПОЗВАЙТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ АКО ИМА ПОВРЕДА ИЛИ СКЪСВАНЕ.

Бебешки играчки с черешови костилки и как помагат те за справяне с бебешките колики

Перфектно предложение за подарък! Всяка една играчка е грижовно и старателно опакова в своя собствена кутия. Което я прави страхотен избор за подарък!

Повече за продуктите, може да откриете ТУК 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *