Ръчно изработени Бебешки играчки

Открийте любимата играчка за Вашето мъниче сред някои от лимитираните ни серии от ръчно изработени, хипо-алергенни бебешки играчки.


Само сега с -15% Намаление


Виж продуктите

Защо да изберем играчка от Амек Тойс?

Производител на детски играчки от 20 години

Българска Гаранция за качество

За разлика от другите бебешки играчки, които се произвеждат в Китай, играчките Амек се произвеждат изцяло в България под строг качествен контрол.

Луксозен дизайн

Благодарение на собственото ни дизайнерско студио, нашите играчки са с уникален и неповторим дизайн, който е вдъхновен от последните модни тенденции в детските играчки.

Персонализация с ИМЕ

Част от нашите играчки могат да бъдат надписани с Име по ваш избор. Така играчката придобива много по-висока стойност, било то за Вас или за този, на когото ще я подарите.

Нашите играчки

100% произведени в БГ

Музикални играчки

Всяка една от нашите музикални играчки, съдържа в себе си най-висок клас механична латерна. По-високото качество означава, че приспивната мелодийка идваща от играчката е с кристално чист звук, който не дразни слуха на бебчето. В някои от нашите модели, музикалният механизъм може да бъде изпран и да продължи да работи без проблем(отбелязано в описанието).

Играчки с Име

Най-оригиналният подарък, който може да направите е този, който съдържа в себе си специална стойност. Част от нашите играчки могат да бъдат надписани с Име по Ваш избор. Така играчката придобива много по-висока стойност, било то за Вас или за този, на когото ще я подарите.

Спирали за количка и кошара

Една от най-практичните и мултифункционални бебешки играчки е именно спиралта за количка и кошара на Амек Тойс. Перфектна като самостоятелна играчка или като аксесоар, който да допълва останалите играчки  от съответстващата серия  с кученце, мече, коте, или зайче.


Кукли и държалки

Кукличките и държалките са най-достъпните ни играчки от цялата бебешка гама. Почти всяка държалка има съответстваща играчка от същата серия под формата на спирала, латерна или кукличка. Така те могат да се комбинират в подаръчен сет. Но преди всичко, са перфектни за индивидуална играчка развиваща сетивата на Вашето малко съкровище.

Какво казват нашите клиенти?

НАд 500,000 доволни клиенти

Новата любима играчка на Лео! Получихме я като подарък, но веднага щом я открих в сайта на Амек Тойс, поръчах втора като резерва, в случай, че я загубим.

Людмила
Дизайнер
Прекрасни продукти, просторен и красив шоурум, изключително посрещане и обслужване, възхитена съм!

Катя
Фрийленсър
Благодаря на Амек Тойс! Децата ми са отраснали с вашите играчки. Синът ми обичаше плюшеното си кученце Чарли, а дъщеря ми не се отделя от любимото си зайче, въпреки че вече е първокласничка.

Ваня
Мениджър
Неограничен избор от плюшени играчки, дъщеря ми обожава своя нов приятел „Мечо“!
man-thumbs-up-clipart-55236
Алекс
Инженер

Вижте цялата гама от плюшени играчки в нашия Уебсайт.


КЪМ УЕБСАЙТА


Facebook


Instagram

Нашите мечета използват бисквитки, за да може вашето пазаруване в сайта ни да бъде по-бързо и приятно. Ако продължите да използвате сайта ни, приемаме,че сте съгласни с това.