Бебето да заспива само? Възможно ли е

Бебето да заспива само? Възможно ли еЛипсата на сън и трудното приспиване е често срещано явление сред семействата с малки бебета. Денят се превръща в нощ, а дните се сливат в едно. В първите месеци от отглеждането на новороденото би било много трудно да се каже кога за последно сме успели да поспим няколко часа без прекъсване, а това на свой ред ни изнервя, кара ни да мислим ирационално, също както и да бъдем непълноценни в грижата за малкото. Когато се озовем на прага на силите си, започваме да се питаме какво още може да се направи, за да сложим край на този порочен кръг, който влияе негативно върху всички. Амек Тойс имат решение за Вас. Готови ли сте да го чуете?

Как да приспим лесно бебето?

Отстрани е лесно да се каже какво трябва да се направи, за да накараме бебето да заспива само, а и изобщо да спи през нощта. Повечето “съветници” говорят с опита си, наместо с реални факти и знания. Точно затова е добре да се доверим на специалистите, които изразяват безпристрастно и обективно мнение, свързано с лесното приспиване.  Екипът на Амек Тойс е посветен на това да дарява радост на всички деца и техните родители, дори и ако става дума за новородено бебе. И в този случай има начин да се насладим на спокойно отглеждане, без да страдаме от липса на сън. След като в дома Ви има вече пеленаче, то е време да разберете и какви са стъпките към неговото научаване на самостоятелно приспиване. Опитайте се да се придържате към следните правила:
  • Създайте подходяща атмосфера за приспиване;
  • Придържайте се към едни и същи ритуали, които да напомнят на бебето, че е време за сън;
  • Поставяйте пеленачето в креватчето, когато то е все още полузаспало. По този начин то ще опознае личната си територия и няма да се стряска, ако се събужда през нощта;
  • Не допускайте бебето да се преумори, защото това ще доведе до трудното му приспиване;
  • Когато то е вече малко по-голямо, можете да му предложите плюшени играчки, които да гушка преди и по време на спане. 
Всички тези съвети целят създаването на един здравословен навик за малкото човече и неговите родители. Спрете да се заблуждавате, че самостоятелното приспиване е загубена кауза и започнете да мислите градивно. Амек Тойс е до Вас в това начинание. 

С какво помагат плюшените играчки?

Плюшените играчки са предназначени най-вече за гушкане. Доста деца не искат и да чуят за сън, ако любимото им мече от плюш не е налице. В това няма нищо лошо, защото най-малките се чувстват спокойни, когато приятелят им от плюш е наблизо. Изберете подходяща играчка за приспиване от Амек Тойс и се насладете на спокоен и пълноценен сън за цялото семейство. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *