Детски играчки

Детски играчки

Какво най-много обичат децата? Детски играчки! А колко често си играят с тях? Постоянно! Няма малчуган, който да не обожава да гушка плюшеното си мече, докато спи. Или да се пуска по вълните на фантазията си с някой любим герой под ръка, с когото печели битки или сбъдва приказни мечти. Най-малките имат нужда да играят и трябва да го правят колкото се може по-често, за да се развиват правилно.

Днес има различни видове детски игри, плюшени или пластмасови играчки, които са предназначени за определени възрастови групи. За момичета или за момчета, за бебета или за деца в ученическа възраст - разнообразието е налице, а при нас, в онлайн магазин Амек тойс ще го откриете и на супер изгодни цени.

За колко големи деца са подходящи играчките

Децата спират да играят с играчки, когато наближат възрастта, свързана със съзряването. В този момент те започват да се интересуват от други неща, а детството малко по малко започва да се отдалечава от тях и дори бива забравено. Плюшените играчки, под формата на герои, обаче правят изключение. Интересът към тях сякаш никога не спада, като както малки, така и големи се радват на тяхното присъствие у дома.

Все по-често се наблюдава тенденцията да се купуват детски занимателни игри, които имат за цел да развият креативността на детето, подготвяйки го за реалния живот по един забавен и увлекателен начин. С тяхна помощ, детето се научава на много неща, а в по-ранна възраст и да координира движенията си правилно. Затова е толкова важно да се съобразим изцяло с годините на малчугана, купувайки му играчка според нуждите и интересите:


● Реалистична;
● Плюшена;
● Интерактивна;
● Кукла;
● Дрънкалка;
● Латерна;
● За гризане и др.

Нека детският свят бъде изпълнен с цветове и приказни герои. Позволете на детето си да играе, колкото дълго пожелае, и нека плюшените животни станат негови приятели, с които да се забавлява от сърце. Екипът на Амек тойс ще Ви предостави най-доброто от света на героите от плюш и не само. Защото ние обичаме играта - нека я играем заедно!

Как да изберем играчка за момиче

Момичетата се интересуват основно от детски кукли. Интересът им към тях е нестихващ, а ние като родители трябва да се възползваме от този факт. Улеснение е да знаем какво харесва детето, защото така ще изберем подарък много по-лесно и бързо. Купете плюшена детска кукла в красиви цветове и зарадвайте малката принцеса с един оригинален и запомнящ се подарък. Фея или русалка, джудже или кукла-пеперуда - нека е от плюш!

Как да изберем играчка за момче

Момчетата предпочитат детски играчки, които са с тематична насоченост и които се причисляват към категорията “интерактивни”. С тях играта ще бъде вълнуваща, а емоциите нестихващи. Силните усещания са слабост на момченцата, които харесват динамиката дори и при игрите. Осигурете им я с голяма плюшена панда или говорещо прасе, и наблюдавайте реакциите на детето. Обещаваме Ви, че ще бъде забавно и плюшено!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 524

 1. Мече с шал -20%
  Мече с шал
  Цена от 67,80 лв. Редовна цена 84,75 лв.
 2. Мече с фишу -20%
  Мече с фишу
  Цена от 45,80 лв. Редовна цена 57,25 лв.
 3. Мече със сърце -20%
  Мече със сърце
  Цена от 67,80 лв. Редовна цена 84,75 лв.
 4. Мече с розово сърце -20%
  Мече с розово сърце
  Цена от 77,80 лв. Редовна цена 97,25 лв.
 5. Мече със сърце -20%
  Мече със сърце
  Цена от 77,80 лв. Редовна цена 97,25 лв.
 6. Мече със сърце -20%
  Мече със сърце
  Цена от 57,80 лв. Редовна цена 72,25 лв.
 7. Коледно мече с плетен шал
  Коледно мече с плетен шал
  Цена от 23,57 лв.
 8. Коте с глитерни уши
  Коте с глитерни уши
  Цена от 24,22 лв.
 9. Слонче с панделка
  Слонче с панделка
  Цена от 32,08 лв.
 10. Мече с панделка -20%
  Мече с панделка
  Цена от 77,80 лв. Редовна цена 97,25 лв.
 11. Мече с апликация писмо -20%
  Мече с апликация писмо
  Цена от 68,32 лв. Редовна цена 85,40 лв.
 12. Мече с двойна панделка -20%
  Мече с двойна панделка
  Цена от 68,32 лв. Редовна цена 85,40 лв.