Един ден с Амек Тойс

Един ден с Амек Тойс

Светът на плюшените играчки е интересен и вълнуващ за малки и големи. В него винаги има изненади и изобилие от пухкави създания, които са готови да станат наши най-добри приятели. Те са идеални за гушкане през нощта, а през деня е винаги забавно да играем с тях.

Как се прави плюшена играчка

Правенето на плюшени играчки става най-вече с много любов и желание за повече детски усмивки. Технологията по ушиването на всеки един пухкав приятел включва редица процеси, които спазват установената последователност, за да се постигне съвършена изработка и добър краен резултат. 

Преди да се стартира същинското правене на играчката, се извършва анализ на пазара, който включва и предпочитанията на най-малките. Популярни анимационни герои, възрастови групи и настоящите тенденции – всичко това е от много голямо значение за формирането на производствената концепция. Самата изработка включва следните стъпки:

  • Продуктов дизайн и одобрение на проекта;
  • Изработка на примерен прототип, който предхожда серийното производство;
  • Разкрояване и шиене;
  • Пълнене на изделието с конкретен вид пълнеж;
  • Прецизно свързване на всички части и елементи – глава, ръце, крака и др.;
  • Поставяне на дребните детайли – надписи, пандели, дрехи и др.;
  • Проверка на качеството, тестване и сертифициране според действащите стандарти в България;
  • Опаковане и етикетиране.

Правенето на плюшени играчки за деца е интересен и дори забавен процес, по време на който всяко едно дете ще се радва да присъства. Станете част от приказката и се присъединете към създаването на радост и красота за най-малките!

Какви материали се използват

Големи или малки пухкави изненади – всяко едно изделие в Амек Тойс е изработено от висококачествени материали, които не предизвикват алергични реакции и са напълно безвредни за бебета и по-големи дечица. Както текстилът, така и пълнежът, и багрилата са от най-висок клас, също както и напълно отговарящи на европейските директиви за правене на подобни изделия за деца. 

Какво има да ни покаже Амек Тойс

Някога питали ли сте се как се изработват плюшените играчки? Със сигурност би било интересно да се наблюдава процесът по правене на този вид детски стоки, които са обичани от всяко едно дете по света. Магазин Амек Тойс ще утоли любопитството Ви, канейки Ви да станете част от целия процес на производство, който ще Ви даде отговори на въпросите, които търсите. Вижте Амек Тойс отблизо и станете част от една мечта. Разберете в какво се състои правенето на плюшени играчки и се потопете изцяло в света на най-малките. Положителните емоции за всички ще са пълни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *