Плюшени коледни подаръци за малки и големи деца. 

Коледната треска наближава, лампичките светват, елхата е поставена и е време да изберем най-важните подаръци – тези за децата. Защо тези подаръци са най-важните? Защото децата са тези, които с истинско въодушевление чакат тази част от годината, тъй като знаят, че магията по време на тези празници започва да се сбъдва, заедно и с техните желания за подаръци.

 

Разбира се, децата не са в такова очакване само заради подаръците. Те също свързват празника с всички блещукащи приготовления, с времето, в което цялото семейство се събира заедно и всички са весели и мили. Да не забравяме и ваканцията и игрите с приятелите. Всичко това определено има значение за тях, но без подаръците нищо няма да е същото.

 

За да сте сигурни обаче че подарявате нещо качествено на детето си, е добре да изберете подарък от доказан източник. Ние, от Амек Тойс, вече повече от 20 години сме лидер в производството и продажбите на плюшени играчки в България. В този материал сме подготвили няколко идеи за интересни коледни подаръци.

 

Идеи за коледни подаръци за деца от Амек Тойс

 

Коледно мече с плетен шал 

Едно от най-любимите плюшени животни на малки и големи са мечетата. През годините те са се превърнали в едни от най-търсените подаръци за най-различни по поводи. При нас изобилието на плюшени мечета е толкова голямо, че със сигурност ще се влюбите в някое. За вашия специален подарък за Коледа препоръчваме коледно мече с плетен чал и красив надпис на лапичката “Merry Christmas”. То носи със себе си Коледния дух, а снежинките на плетеното му шалче прибавят още повече празничност.

 

Плюшен Дядо Коледа с Име

Кое дете не обича белобрадия румен старец, който раздава подаръци и е винаги добър и засмян? Можете да подарите прекрасна плюшена играчка на Дядо Коледа на вашето дете или детето на ваш близък. Тя е подходяща за подарък на малките, които обичат да колекционират коледни детски играчки или са искрени любители на коледната магия. Играчката си има и бонус – можете да я кръстите с Име по ваше желание, като ние ще се погрижим персонализацията да е качествена и издръжлива.

 

Коледна възглавница Снежко

Освен, че ще помогне да украсите дома си в празничния дух, възглавницата Снежко е чудесна за гушкане. Тя е подходяща за коледен подарък на деца, които обичат да правят снежни човеци и да се забавляват в снежните преспи, да творят и да проявяват творчество. Възглавничката също така е и е прекрасна декорация за всяка детска стая.

 

Плюшена раничка с Име

За най-ученолюбивите, за тези, които обичат да посещават детската градина и да носят със себе си любимите си играчки – плюшената раничка е изключително добър избор. Когато подарявате такава раничка на детето, то още от малко се учи на организираност и на това да събира вещите си – нещо, с което доста родители срещат трудност.

 

Зимна възглавница с чаровен дизайн

Сред селекцията ни от детски коледни подаръци сме включили и уникални коледни възглавници, които са топли и меки. Те са произведени от мек и изключително качествен плюш. Чудесен празничен аксесоар, който да краси детското легло през зимата. Малките, а дори и по-големите деца обожават да се гушкат в тях.

Доколко празникът на децата ще е вълшебен в по-голямата си степен зависи от нас. По време на тези празници всяко дете трябва да изпита радостта от това да е с близките си и да получи най-красивите подаръци. Това, разбира се, не означава, че трябва да отделите цяло състояние. В нашия онлайн магазин можете да намерите голямо разнообразие от качествени коледни подаръци на достъпна цена, като можете да сте сигурни, че ние не правим компромис с качеството. Разгледайте и останалите ни предложения и подарете любов на най-малките – те го заслужават.