Надпиши играчка

Подаръците с индивидуална насоченост и характерно звучене са все по-чест избор за подарък на малки и големи. Те не просто са начин да уважим нечий празник, но и страхотна възможност да отправим посланието си, което е свързано с мили пожелания и изразяване на топли чувства.
Екипът на Амек тойс дава шанс на всеки, който иска да бъде различен от останалите, сам да реши как да изглежда плюшената изненада. Надписът и снимка по избор са не просто екстра, а чудесен начин да накараме някой да се почувства наистина специален. Точно както и всеки един клиент е специален за нас, създателите на пухкави играчки за малки и големи деца.

Как да си надпиша играчка

Няма нищо по-страхотно от това да добавим личния си почерк към своя персонализиран подарък, който сме решили да поднесем на някое дете или възрастен. Ако сте се спрели на плюшено мече, което да бъде надписано, е необходимо да следвате тези стъпки:
● Отидете в категория “Играчки с надпис или снимка”;
● Изберете артикул, който да надпишете;
● В полето въведете дума/думи;
● Маркирайте желания от Вас цвят;
● Завършете поръчката си и грабнете своя индивидуален подарък с надпис или снимка.
Проявете креативност и се осмелете да експериментирате. Вашето старание ще се оцени подобаващо, а екипът ни ще е винаги в готовност да Ви подкрепи и посъветва при нужда.

Каква снимка мога да сложа

Ако подаръкът е за бебе, бихте могли да заложите на меко одеяло или плюшени играчки за гушкане, на които да изобразите името и/или лика на пеленачето. Когато то порасне, ще знае, че това са неговите любими вещи, които винаги ще бъдат разпознавани и лесни за откриване.
Поставянето на снимка, име и дата, е подходящо за възглавнички, които могат да служат по-скоро за декорация при новородените и пеленачетата. Има варианти както за момче и за момиче, така и за възрастни, които обичат изненадите от плюш, затова се възползвайте максимално от разнообразието пред Вас.

За колко време стават готови

Играчката с индивидуален надпис и снимка може да бъде готова за броени дни. Имате шанс и сами да зададете какъв да е срокът на изпълнение, в зависимост от това колко Ви е спешна поръчката:
● Стандартна – 3 дни;
● Бърза – 2 работни дни;
● Експресна – 1 работен ден.
Крайните цени се променят в зависимост от желания от Вас срок за направата на плюшения подарък със снимка и надпис. За повече информация, можете да се свържете с екипа ни, който с радост ще Ви окаже нужния съпорт.

За какви поводи са подходящи играчките с надпис

Поводите да заложите на играчки с надпис и снимка са най-различни:
● Поява на дете;
● Кръщене;
● Рожден ден;
● Прохождане;
● Годишнина;
● Коледни празници и др.
Вие избирате, ние изпълняваме – доверете ни се и се подгответе за много красота!