Кога бебето започва да играе с играчки

Всяка една възраст при децата е важна и свързана с много положителни емоции. От раждането на бебето до неговото прохождане, и от неговото проговаряне до тръгването му на градина, а после на училище; различните периоди вълнуват по различен начин родителите. Когато малкото се появи на бял свят, се започва и с грижите по неговото правилно отглеждане, които включват и подходящите за възрастта на пеленачето играчки. Те трябва да му се предложат, когато то е вече готово да играе с тях, за да изпълнят предназначението си. 

Кои играчки са подходящи за бебета

Днес могат да се открият какви ли не занимателни пособия за най-малките – латерни, въртележки, изделия за чесане на венци, плюшени животни, предложения за новородени и прочее. Тук е важно да се вземе предвид и развитието на детето, като с всеки изминал месец, се наблюдават и все повече новопридобити умения – посягане, хващане, задържане на главичката изправена, сядане и т.н.

До навършването на годинка, бебето трябва да се занимава с напълно безопасни и подходящи за възрастта му играчки, защото то все още не умее да се пази, а и координацията не е напълно развита. Активните гимнастики и латерните от плюш са много удачно решение, за да се привлече вниманието на пеленачето, което е доста неустойчиво в първите години. За да растат децата щастливи, те трябва да имат ежедневни развлечения, които да запълват свободното им време, което при пеленачетата се нарича още и “бодърстване”. 

Кога да ги предложим на детето

Съветът на магазин Амек Тойс е да не избързвате с предлагането на играчките за бебета. До навършването на 3 месеца, бебето не проявява почти никакъв интерес към заобикалящата го среда, но след третата месечинка, то вече е напълно адаптирано към хората и обстановката, също както и е проявило първите си умения да държи нещо в ръцете си. 

Латерните и дрънкалките са много подходящи в този период от развитието на детето, като след като то стане вече на 6 месеца, могат да му се предложат и други занимателни игри, като пеещи играчки, музикални инструменти и др. 

Къде да открием висококачествени предложения

В онлайн магазин Амек Тойс ще намерите качествени изделия от плюш, интересни бебешки предложения, персонализирани идеи за подаръци и красиви опаковъчни кутии. Изберете това място пред всички останали, защото:

  • Качеството е винаги на нужното ниво;
  • Разнообразието е голямо;
  • Обслужването е любезно и коректно;
  • Доставката коректна и навременна. 

Всяко дете заслужава да играе в безопасна среда и по възможно най-вълнуващия начин. Амек Тойс ще се погрижи и за двете. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите мечета използват бисквитки, за да може вашето пазаруване в сайта ни да бъде по-бързо и приятно. Ако продължите да използвате сайта ни, приемаме,че сте съгласни с това.