лъв с надпис

Подарък за Зодия Лъв

Само сега на топ цена от

за ограничен период от време
лв. 21
90
  •  

Перфектният ПОДАРЪК от Амек Тойс
за Зодия Лъв

НАд 500,000 доволни клиенти

Лъвче с надпис

Луксозен дизайн

Лъвче с надпис

Българска Гаранция за качество

Лъвче с надпис

Персонализация с ИМЕ

лъвче с надпис

Направи играчката уникална

Надпишете лъвчето с Име по Ваш избор и добавате датата на рождения ден. Така играчката придобива много по-висока стойност за този, на когото ще я подарите. Страхотен подарък за представителите на зодия ЛЪВ!

Топ качество на изработака

  • Гарантирано качество от Амек Тойс.
  • Уникален дизайн с кристални очи ,които придават на играчката супер луксозен вид.
  • Включена Къщичка в цената.

Зодия ЛЪВ с НАДПИС

Лъв с ваш Надпис

21.90 лв.
Надпиши Ме

Търсиш страхотен подарък за рожден ден? Вече го намери -
Предсатсвяме ви Лъвче с НАДПИС - неповторим подарък за зодия ЛЪВ!

Лъв с Надпис е една страхотна идея за Подарък за Зодия Лъв! Изберете за вашите приятели персонализиран и неповторим подарък! Персонализирай играчката, като я надпишеш с дата и име на рожденника. Интересен начин да оставиш приятен и забавен спомен у любим човек. Продуктът включва картонена къщичка за оцветяване. 

Персонализираните продукти и играчки, носят в себе си специално внимание, послание и отличимост. Лъв с надпис е част от серията ни играчки за зодии, които са все по-търсени, що се отнася до специален подарък. Лъвчето с надпис е страхотен подарък за представителите на зодия Лъв, защото то носи в себе си специалното отношение и послание с което искаме да кажем „Честит рожден ден“ на любимите си хора по специален начин. Лъв с тениска и ваш надпис, може да се персонализира с послание и името на рожденика. Ако имате интерес към някое от другите лъвче и желаете да го персонализираме за вас, може да отправите запитване към нашия екип и ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да ви представим какви са възможнотите за надписване и персонализация.

Лъвче с надпис е един универсален подарък и ако изпитвате затруднение да изберете най-правилният подарък за вашите близки, семейство и приятели, то избирайки лъвче с надпис, може да бъдете сигурни, че сте избрали продукт, който ще се хареса на всеки един представител на зодия лъв. Освен, че е с персонализирана тениска, лъвчето е изключително меко, симпатично и с глитерни очи, които го правят още по-реалистично. Залагайки на продуктите на Амек, може да бъдете сигурни в качеството и специалната грижа към клиента.

  • Тип персонализация: Сублимационен печат с висока резолюция.
  • Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето.
  • Отговаря на европейската директива 2009/48/ЕО.
  • Може да се пере до 30°С.

Какво казват нашите клиенти?

НАд 500,000 доволни клиенти

Лъвче с надпис

Вижте други играчки с име