Ние от ПЛЮШЕНИИГРАЧКИ.БГ винаги сме вярвали, че детските играчки са били, и ще продължават да бъдат най-обичани от децата. Именно вълшебната страна на играчките отключва вратите, водещи към чудесния свят на фантазиите, развива въображението, учи децата да общуват и да опознават заобикалящия ги свят. За нас е изключително важно всяко дете да притежава качествени играчки.
При нас ще откриете разнообразни плюшени приятели, подходящи за всяка възраст – от бебешки дрънкалки, латерни и аксесоари за количка, до плюшени мечета, кучета, патета, механизирани играчки, такива за Свети Валентин, Коледа и още много други, които безусловно ще донесат истинска радост и удоволствие на всяко дете, независимо дали то е още бебе или вече ученик.
Нашата задача е не просто да произвеждаме играчки, но и да покажем как децата да играят, как пълноценно да се развиват, как да се учат и да общуват с връстниците си. Също така и как да помогнем на Вас самите в устройването на весели празници.
Ние вярваме, че всяко усилие и отделена минута, вложени в развитието на детето, са от изключителна важност.
Наши продукти може да закупите от много магазини в цялата страна или, бързо и лесно, да поръчате тук в нашата online платформа.
Всички артикули представени на сайта www.amek-toys.com отговарят на Европейска директива 2009/48/ЕО.
С радост бихме отговорили на всеки един Ваш въпрос и бихме Ви помогнали в избора. Разполагаме с богата гама от плюшени играчки на достъпни цени, с бърза и удобна доставка до всяка избрана от Вас точка на България. Надяваме се, че всички тези условия, ще донесат нужното удовлетворение от покупката Ви на