За нас

Всички плюшени играчки на едно място….

История

Фирма Амек Тойс ООД е основана през 1999г. Компанията днес е лидер в производството и продажбите на плюшени играчки в България. През последните няколко години стратегията за растеж поставя началото на едно успешно развитие със стабилни темпове и на международните пазари.

Стандарти в работата ни

В световен мащаб Стандартите за безопасност при играчките непрекъснато се обновяват. Всяка играчка преминава контрол за качество и всички те отговарят на Европейския сертификат за качество EN71. Ние от Амек Тойс можем смело да заявим, че отговаряме на всички установени наредби, като без съмнение това е нашият силен коз при потребителския избор.
Фирмата разполага със собствено дизайнерско ателие, в което млад и талантлив дизайнерски екип създава най-важното нещо – идеите. Основна част от продуктовата гама на Амек, а може би и една от основните причини за развитието на фирмата в тази сфера, са именно дизайнерските играчки.
Опитът на Амек Тойс в сектора на играчките осигурява задълбочено разбиране нуждите и очакванията на потребителя. Всяка новосъздадена играчка е внимателно планирана, модерна и същевременно безопасна.

Какво е важно за нас?

Ние от Амек Тойс винаги сме вярвали, че детските играчки са били, и ще продължават да бъдат най-обичани от децата. Именно вълшебната страна на играчките отключва вратите, водещи към чудесния свят на фантазиите, развива въображението, учи децата да общуват и да опознават заобикалящия ги свят. За нас е изключително важно всяко дете да притежава качествени играчки.
При нас ще откриете разнообразни плюшени приятели, подходящи за всяка възраст – от бебешки дрънкалки, латерни и аксесоари за количка, до плюшени мечета, кучета, патета, механизирани играчки, такива за Свети Валентин, Коледа и още много други, които безусловно ще донесат истинска радост и удоволствие на всяко дете, независимо дали то е още бебе или вече ученик.

 

Мисията на Amek Toys

Ние силно вярваме, че нашите деца заслужават да играят с играчки с най-високо качество. Нашата мисия е да осигурим безопасни плюшени играчки, които да насърчат малчуганите да играят, да споделят с другите деца, да се развиват в социален и емоционален аспект.
Нашата задача е не просто да произвеждаме играчки, но и да покажем как децата да играят, как пълноценно да се развиват, как да се учат и да общуват с връстниците си. Също така и как да помогнем на Вас самите в устройването на весели празници.
Ние вярваме, че всяко усилие и отделена минута, вложени в развитието на детето, са от изключителна важност.

 

Как да ни откриете?

Наши продукти може да закупите от много магазини в цялата страна или, бързо и лесно, да поръчате тук в нашата online платформа.
Всички артикули представени на сайта www.amek-toys.com отговарят на Европейска директива 2009/48/ЕО.
С радост бихме отговорили на всеки един Ваш въпрос и бихме Ви помогнали в избора. Разполагаме с богата гама от плюшени играчки на достъпни цени, с бърза и удобна доставка до всяка избрана от Вас точка на България. Надяваме се, че всички тези условия, ще донесат нужното удовлетворение от покупката Ви.