Често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори относно най-често задаваните въпроси към нас от клиенти.

Къде се произвеждат плюшените играчки, които предлагате?
Всички наши плюшени играчки се произвеждат в нашата собствена фабрика в град Пловдив, България. Ние сме горди, че контролираме всеки аспект на производствения процес, за да гарантираме високо качество и безопасност на всички наши продукти.
Какви материали се използват за производството на вашите плюшени играчки?
За изработването на нашите плюшени играчки използваме висококачествени материали, включително мек полиестерен плюш и първокласен пълнеж. Нашите продукти са безопасни и подходящи за деца на всяка възраст.
Как мога да поръчам продуктите си и да извърша плащане?
Поръчката на нашите плюшени играчки е бърза и лесна. Просто посетете нашия уебсайт на адрес amek-toys.com, изберете продуктите, които желаете и следвайте инструкциите за плащане чрез сигурния ни платежен портал.
Каква е политиката ви за връщане и замяна на продукти?
Ние гарантираме, че всеки закупен продукт е в отлично състояние. В случай, че имате проблем или желаете да върнете или замените продукт, моля, прочетете нашата подробна политика за връщане и замяна на страницата "Условия и политики".
Колко време ще отнеме доставката на моята поръчка?
Доставката на вашата поръчка обикновено отнема между 1 и 3 работни дни след потвърждаване на поръчката. Ние се стремим да осигурим бърза и надеждна доставка, която се извършва с помощта на нашите надеждни партньори за куриерски услуги. Моля, обърнете се към нас, ако имате специфични въпроси относно доставката на вашата поръчка. Това което трябва да се има предвид, е че повечето подаръци, изработени по поръчка не са непременно по-скъпи от масово произвежданите подаръци с подобни характеристики. Всъщност понякога те могат да бъдат по-евтини, тъй като не плащате за всички разходи за маркетинг и реклама, които са свързани с производството и продажбата на масово произвежданите изделия. Така че, ако търсите нещо уникално и специално, струва си да разгледате магазините за подаръци по поръчка, за да видите какво предлагат.

Ако не сте намерили отговор на Вашия въпрос, при нужда от помощ или допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нас.