*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Дрънкалки

Дрънкалки

Дрънкалката е първата играчка, която бебето получава още в първите месеци от живота си. Какъв вид можете да изберете и кога да я подарите на дребосъчето? Вижте!

Подходящи ли са за новородени?

Причината първите бебешки играчки на малчуганите да са дрънкалки е, че именно хващането е първото умение, което те развиват с ръцете си. Още преди да могат да сядат или да се изправят на крака, ръчичките им вече са достатъчно силни и координирани, за да държат нещо в тях. И именно на дрънкалките се пада честта да забавляват хлапетата в дългите часове на лежане в креватчето и в бебешката количка.

Имайте предвид, че през първите дни и първия месец, бебето няма да обърне внимание и на най-красивата и шарена играчка. Съвсем скоро обаче то започва да изучава света около себе си и да се опитва да докосва всичко. Когато то стане на няколко седмици, може да опитате да му показвате бебешката дрънкалка и да издавате звуци с нея, за да провокирате вниманието му. В отговор то само ще се опита да я хване, задържи и изучи.

Какви бебешки дрънкалки ще намерите в категорията?


● с рингове или спирали с топчета;
● с комбинация от пластмасова и плюшена част, подходяща за мачкане и стискане;
● изцяло плюшени дрънкалки с издаваща звуци вътрешност;
● с формата на мече, конче, зебра, зайче, фламинго, пате, жирафче;
● с поставка за закачане на бебешки легла, кошари и колички;
● с висящи части за дърпане;
● с комбинация от елементи с различен релеф на повърхностите, включително и с различни на пипане платове (гладки, меки, шумолящи)

Как да ги закрепим на количка или креватче?

Някои от дрънкалките, предлагани от Амек Тойс, имат специални дръжки за закачане. Те са от пластичен полипропилен и лесно се закрепят върху решетката на бебешкото креватче, или за арката на количката. Здравото им закачване позволява на детето да ги дърпа свободно и да се заиграва с тях, докато висят пред него, подобно на бебешките въртележки за креватче.

Какво още ще откриете в магазина на Amek Toys?

Българската компания за плюшени играчки Амек Тойс от години работи на родния пазар и вече е позната на хиляди родители и деца. Артикулите, които се изработват изцяло у нас, са предназначени за хлапета на различни възрасти и с различни интереси. Ще откриете кукли, приказни и реалистични животни, тематични подаръци за празници, аксесоари за детска стая, бебешки модели и много други предложения на достъпни цени. Поръчайте играчка за своето дете днес, и получете пратката още утре. Радостта на получателя е гарантирана!

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 41