Еднорози

Плюшени Еднорози

Децата често си създават свой имагинерен свят, в който обичат да прекарват време. Така те се откъсват от действителността, дават свобода на фантазията си, също както и растат щастливи. Тяхната действителност е различна от тази на техните родители, защото в детските мечти има много светлина, цветове, магии и вълнуващи преживявания, за които ние възрастните отдавна сме изгубили сетивност.

Малчуганите постоянно въвличат плюшените си любимци в игрите си, за да направят преживяването отвъд реалността още по-завладяващо и емоционално. Еднорозите в случая намират чудесно приложение, защото те напомнят за приказни дворци, принцове, принцеси и омагьосани светове, до които има достъп само чистото детско съзнание.

Какво представляват еднорозите

Еднорозите са митични същества, които се свързват с приключения от друго измерение. Те са красиви и изящни, вълшебни и любими детски играчки за момчета и момичета. Елегантните коне често могат да се намерят в розов цвят, което ги прави отличен подарък за Вашата малка принцеса, която мигновено ще се потопи в играта, включвайки в нея и някои други меки играчки от плюш.

В Амек тойс ще откриете разнообразна гама плюшени еднорози:


● Розови;
● Бели;
● Големи;
● Малки;
● Многоцветни и едноцветни;
● С музикален механизъм.

Позволете на малкото момиче да се превъплъти в ролята на истинска принцеса, сгрявайки детската й душа с митичен плюшен еднорог. В обновеният сайт на Амек Тойс ще откриете високо качество и винаги ниски цени. Не си струва да ги пропускате.

Какви са размерите на играчките в категорията

С колкото по-реалистични размери е плюшеният еднорог, толкова по-добре ще се чувства детето по време на игра. При нас можете да го откриете дори и с дължина от 110см, което ще превърне поредното занимание с играчки в сбъдната мечта за всяко момиче и дори момче. Съобразете се с желанието на детето и решете с какви размери да бъде плюшеният еднорогът. По-малък или по-голям - важно е да стане повод за усмивки и слънце в детските очи!

Още препоръки от Amek Toys

Екипът ни е съставен изцяло от професионалисти, които приемат изработката и продажбата на детски играчки като лична мисия. Точно затова отправяме и специално послание към всички наши бъдещи и настоящи клиенти, намиращо израз в нашите творби от плюш - дело на креативността и желанието ни за един по-красив живот.

Съветът ни към всички онези, които обичат плюшените играчки, е да ги избират с много любов и ентусиазъм, защото само така ще успеят да предадат посланието нататък. Отнасяйте се отговорно към всяко едно ново плюшено попълнение - като започнем от избора и покупката му, и стигнем до поддръжката и самата игра. Амек тойс са не просто играчки, а свят на топлина, красота и вълнуващи преживявания отвъд границите на реалността.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 19

 1. Еднорог в чанта
  Еднорог в чанта
  Цена от 25,72 лв.
 2. Еднорог с пърхащи крила с Име
  Еднорог с пърхащи крила с Име
  Цена от 38,12 лв.
 3. Еднорог със светещ рог и музика
  Еднорог със светещ рог и музика
  Цена от 51,80 лв.
Филтри
Страница