Играчки за зодии с НАДПИС

Плюшени играчки зодии

 

Учудващо голям е броят на хората, които силно се вълнуват от онова, което звездите вещаят. Астрологията е тема за размисъл за малки и големи, като често пъти включваме частица от тази наука и в ежедневието си.

Зодиакалните знаци крият в себе си тайнственост и загадъчност, а тяхното предназначение е да намекнат за характера на човека по един двусмислен и интересен начин. Представителите на отделните зодии се отличават помежду си по навици и дори физически черти, а всичко това накуп ни дава поводи за смях и закачки. Играчките-зодии са забавен начин да изненадаме някого, било то и без особен повод. Вижте предложенията ни с надпис и купете зодиакални плюшени играчки от Амек Тойс - за Вашето ведро настроение.

Плюшени зодиакални играчки с надпис - страхотен подарък за рожден ден

Когато някой е рожденик, той очаква да получи многобройни изненади, също както и да се увери за пореден път в любовта на своите близки и приятели. Подаръци, празненства и много смях - такъв трябва да бъде всеки рожден ден, за да остане запомнен във времето. Както децата, така и големите искат да се почувстват специални поне един път в годината, а по възможност и много по-често.

От Amek Toys ще Ви научим как да изненадвате по вълнуващ и пленяващ начин. Започнете от избора на играчки със зодии, защото те са:


● С индивидуална насоченост;
● Забавни и подходящи за малки и големи;
● Дотам закачливи, че могат да подобрят настроението на всекиго;
● Налични в различни размери и цветове;
● Отличен избор за новородени;
● Лесни за поддръжка;
● Страхотен начин да зарадваме някого.

Интересувате се от зодии или някой друг би се зарадвал да научи повече за тях? Или просто да ги има в дома си под формата на плюшени играчки. Изборът е Ваш - купете пухкав астро любимец на изгодни цени.

Колко дълъг текст можем да напишем

Нашите играчки-зодии предоставят възможност да бъде добавено името на получателя, което да е с максимална дължина от 10 символа, а под него да бъде изобразена и дата. Така изненадата ще се сдобие с още по-голяма лична насоченост, която ще придаде и специфично излъчване на подаръка. Някои видове играчки-зодии са с малки размери, което не позволява изписването на текст с повече от 6 символа. Изберете подходяща плюшена изненада, а ако срещнете трудности в хода на поръчката, се допитайте до екипа на Амек Тойс. Консултантите ни ще Ви окажат нужното съдействие.

Размери в сантиметри

Размерът е винаги от значение, особено ако се касае за плюшена играчка-изненада. В този случай е добре да решим колко точно голяма да е тя, за да успее да донесе истинска радост на своя бъдещ собственик. Дори и той да е все още пеленаче. В Амек Тойс ще имате достъп до играчки-зодии, които ще можете да филтрирате по следните размери:


● 0 см - 25 см;
● 25 см - 35 см;
● 35 см - 60 см.

Разгледайте и решете. Любимите си хора, от сърце впечатлете.

Покажи повече
Филтри
на страница

5 продукта