Бебешки играчки с НАДПИС

Бебешки играчки с надпис

Никак не е случайно, че повечето хора обожават да избират и купуват стоки, играчки и аксесоари за бебета. Знаейки за кого са предназначени, ни обземат силен ентусиазъм и желание за постигането на отлични резултати в хода на бебешки дела, с които сме се заели.

За да расте пеленачето щастливо и спокойно, то трябва да бъде постоянно обгрижвано и заобиколено от много плюшени приятели, които да гушка всяка нощ. Но ако малкото дете все още не е във възраст, в която да може да играе с играчки, можем да внесем радостна атмосфера и с помощта на пухкави одеяла и възглавници с картинки и надписи. По този начин ще обособим красив кът за спане, в който малкото да се чувства комфортно през деня и нощта.

Меки бебешки възглавници с надпис за новородени и по-големи бебета

Появата на бебе е най-щастливото събитие в живота на всеки човек. Свързва се с новото начало и с възможността да разберем кои са наистина важните неща на този свят. Подобен радостен повод е и подходящ момент да изберем забавни и интересни подаръци, които при нас в Амек Тойс са в изобилие, а и на страхотни цени при това.

Най-напред разгледайте бебешките възглавници, които могат да включват и надпис по избор. Те са страхотен подарък за новородени и по-големи бебета, защото носят символика, а и след време ще напомнят по емоционален и носталгичен начин за изминалия бебешкия период. Ако решите да изберете възглавница за подарък на пеленаче, можете да добавите към нея и името на бебето и/или снимка. По този начин изненадата Ви ще бъде уникална и оригинална, а след време ще се превърне и в любима играчка за малкото дете.

Какво още може да поръчате надписано за вашето бебе

Мисията на Amek Toys е да предложи на всеки любящ родител едно комплексно решение, което да подобри бебешкото настроение, а и това на всички, които бдят и се грижат за него. Добре е да знаете, че плюшените ни изделия с надпис могат да са най-различни:


● Одеяла;
● Книжки и дрънкулки;
● Латерни;
● Животни;
● Играчки за кошара и количка с надпис;
● Възглавници;
● Кърпа и др.

Нека бъде просто плюшено, за да спи бебето сладко и сгушено. Доверете ни се напълно, защото ние ще направим ежедневието Ви красиво и закачливо. Поръчайте меки възглавници с надписи и разнообразете интериора в детската стая.

Защо да се доверите на Amek Toys

Както всички знаем, бебешките стоки и играчки са дотам многобройни, че не рядко ни се налага да изчакаме дори и месец, преди да вземем категорично решение на кой търговец да се доверим. Екипът ни е силно мотивиран да предостави на всичките си клиенти едно комплексно решение, което да съчетава ниски цени, високо качество и модерно излъчване. При нас ще намерите от всичко по много, поднесено по един атрактивен и забавен начин. Създайте сами дизайна на плюшената възглавница и играчка с надпис. Насладете се на резултата.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 31

  1. Мече-невеляшка Роли-Поли с Надпис -20%
    Мече-невеляшка Роли-Поли с Надпис
    Цена от 41,57 лв. Редовна цена 51,96 лв.
  2. 98632-n -20%
    Бебешка мека кукла DOLLY с Надпис
    Цена от 33,80 лв. Редовна цена 42,25 лв.
Филтри
Страница