*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Плюшени кукли

Плюшени кукли

Искате да зарадвате детето, но се колебаете за точния подарък? Плюшените кукли са чудесен избор!

Защо да изберем плюшени кукли от Амек Тойс?

Те са меки и чудесни за гушкане. Те са и сред любимите детски приятели за сън. Освен това са лесни за поддръжка, тъй като могат да бъдат прани машинно при 30˚. Изключително издръжливи са и малчуганите ги обичат. Могат да ги мачкат, да ги носят, няма проблем и ако случайно ги изпуснат, или седнат върху тях.

За колко големи деца са подходящи?

За разлика от твърдите играчки, които биха могли да наранят бебетата, меките текстилни кукли са създадени точно за тях. Те са подходящи за децата след 3-я месец. Преди това при малчуганите все още се развиват хватателните рефлекси и те все още не умеят да играят с играчки. Именно след третия месец обаче се развива интересът им към заобикалящите образи и форми. Плюшените модели са едновременно нежни на допир и здрави.

Освен това помагат на бебетата да опознават различните материи: мек плат, шумолящ плат…

От какво са изработени освен плюш?

Съставът на тези платнени модели е съобразен с възрастта на малчуганите. Текстилът, от който са ушити, е здрав кадифен плат, устойчив на пране и сушене. Пълнежът е мек и еластичен. Няма малки частици, които биха носили риск от поглъщане. Багрилата на платовете са безвредни. Всички играчки на Амек Тойс са проектирани и изработени в България и отговарят на европейските директиви за качество.

Какви видове плюшени кукли ще откриете в раздела?


● кукла момиченце/момченце с опция за надпис на име на детето. Името се отбелязва при поръчката и персоналното изписване става в стандартен срок от 3 дни (за спешни случаи се предлага и експресна поръчка);
● феи;
● русалки;
меки играчки за гушкане с чесалки за венци;
● коледни елфи;
● клоуни;
● меки човечета ключодържатели.

Всяко от предложенията на Amek Toys е изработено с внимание към детайла и любов към децата. Може да селектирате моделите в нашия онлайн каталог не само според типа играчка, но и според размера и цвета ѝ. А опцията за персонализация на много от видовете плюшени кукли прави подаръка изключително ценен и любим. Възползвайте се да поръчате продуктите директно от производителя на преференциални цени! Доставката пристига при вас само ден след регистрирането на поръчката. Зарадвайте любимите си малчугани с плюшени изненади от Амек Тойс!

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 29

 1. 98632-n -20%
  Бебешка мека кукла DOLLY с Надпис
  Цена от 33,80 лв. Редовна цена 42,25 лв.
 2. Плюшена кукла с рокля с ИМЕ - 4 цвята -20%
  Плюшена кукла с рокля с ИМЕ - 4 цвята
  Цена от 18,46 лв. Редовна цена 23,07 лв.
 3. Фея със сребърни крила
  Фея със сребърни крила
  Цена от 19,25 лв.
 4. Плюшени меки кукли русалки
  Плюшени меки кукли русалки
  Цена от 12,10 лв.
Филтри
Страница