Слончета

Слончета

Слончетата са тромави, но и много мили и добродушни животни, които респектират с внушителните си размери. Те са част от природата, а ние можем само и единствено да се възхищаваме на тяхната прелест и величие. Детските плюшени играчки често пъти биват взаимствани от това животно, защото децата го харесват, като за тях няма нищо по-хубаво и да могат да поиграят с него, създавайки си свой собствен свят, в който има място за всеки един представител на фауната. Ние като родители на едно или повече деца имаме мисията да помогнем на детето да разгърне фантазията си до краен предел, за да порасне то щастливо и уверено. Плюшените играчки са чудесен начин хлапето да се забавлява у дома и навън. Изберете ги с нас!

Плюшените слончета - страхотна играчка за гушкане

Плюшените слончета са чудесен избор за подарък. Те се харесват и от момченца, и от момиченца, като дори и пеленачетата се усмихват сладко при вида на дългоухия приятел. Подобен вид решения от пух са подходящи за бебета и за по-големи деца, които от дълго време се забавляват до насита с наличното в коша за играчки. Слон или друг вид животно - когато е от Амек Тойс, то ще бъде съвършено. Доверете се на нас, а ние ще Ви изненадаме от раз. Повечето играчки от плюш биват подлагани на системно гушкане, но тъкмо това е и тяхното предназначение - да дават топлина и нежност на малкия си собственик. Изберете меко слонче с подходящи размери от Amek Toys и нека нощите на детето бъдат сладки и непробудни.

Кои цветове са най-предпочитани

Прието е слончетата да са сиви на цвят, но в света на играчките подобни правила не съществуват, за да могат да бъдат сбъднати всички детски мечти. Подбрали сме за Вас решения в най-различни нюанси, за да успее всеки да открие съвършената играчка, на която малки и големи да се радват. Имате на разположение плюшени слончета в следните цветове


● Сиви;
● Бели;
● Розови;
● Зелени;
● Сини;
● Кафяви, лилави и др.

Е, оказва се, че природата е многолика. Готови ли сте да научите повече за нея с Амек Тойс!

Играчка слон за бебета и деца от Amek Toys

И бебетата обичат плюшени играчки, макар и все още да не могат да изразят по вербален начин симпатиите си към тях. Но една усмивка в най-чист вид е напълно достатъчно доказателство, че определено си заслужава да купите плюшено слонче и за пеленачето. Поставете го на видно място в креватчето, за да може то да го гледа и да му се радва, а Вие да се наслаждавате на спокойни моменти у дома. Ниски цени? О да, напълно забравихме за това! Отбележете, че в магазина ни те са константна величина, а ние гарантираме на своите клиенти лоялност и коректност при всяка една стъпка от онлайн пазаруването.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 14

 1. Слонче с панделка
  Слонче с панделка
  Цена от 32,08 лв.
 2. Слонче със сърце | 2 цвята
  Слонче със сърце | 2 цвята
  Цена от 57,25 лв.
 3. Слонче с медальон със сърца
  Слонче с медальон със сърца
  Цена от 22,00 лв.
 4. Слон със сърце| 2 цвята
  Слон със сърце| 2 цвята
  Цена от 42,25 лв.
 5. Слонче| 2 цвята
  Слонче| 2 цвята
  Цена от 4,65 лв.
 6. Слон със сърце
  Слон със сърце
  Цена от 17,25 лв.
Филтри
Страница