Големи мечета с НАДПИС

Големи мечета с надпис

Помните ли каква беше емоцията, когато в детството си редовно получавахте плюшени играчки за подарък? Не се ли чувствахте превъзходно при вида на огромното мече, кипрещо се закачливо под опаковъчната хартия, допълнена със също толкова голяма панделка. Със сигурност сте били на върха на щастието и когато сте намирали купища играчки под голямата коледна елха, които трескаво сте отваряли, обзети от нетърпение и трепетно очакване.

Детството е много важен период от живота на всеки един от нас. То трябва да бъде щастливо и изпълнено с много положителни емоции, за да се превърнем в последствие в стойностни личности, които уверено крачат в училището, наречено “живот”. Дайте подобаващ старт и на Вашето дете, изненадвайки го редовно с красиви играчки, с които да се забавлява до насита. С повод и без повод. Дори и когато е непослушно!

Размери на големите плюшени мечета с надпис

Плюшени мечета с големи размери и с надпис по избор - не просто добра идея, а съвършеният подарък за малки и големи. Разгледайте предложенията в Амек Тойс и ни се доверете напълно, защото ние сме наясно какво най-много радва хората. Разчитайки на богатия си опит и креативния екип от професионалисти, от Amek Toys имаме ресурса да удовлетворим дори и най-претенциозния клиент, също както и да сбъднем всяка една детска плюшена мечта. Вашата или нечия друга.

Личното отношение никога не остава незабелязано, дори и когато е демонстрирано под формата на подарък. Ако той е с големи размери и включва надпис, ние поднасяме не просто изненада, а специално послание. При нас можете откриете плюшени играчки с размери от 35см до над 100см, които дори надвишават ръста на малко дете.

Подходящи комбинации от цветове на играчката и надписа

Силата на цветовете е неоспорима. Всеки нюанс ни влияе по определен начин, който при децата е много важно да бъде положителен. Преди да изберем голяма играчка с надпис, е редно да се съобразим с пола на нейния получател, също както и с предпочитаната от него цветова гама, ако има такава.

Клиентите ни избраха големи плюшени изненади със следните комбинации от нюанси:


● Черно и червено;
● Розово и бяло;
● Кафяво и бежово;
● Бяло и синьо;
● Едноцветни решения.

Когато е време да решите какъв да бъде надписът върху голямото мече, направете така, че той да подхожда на нюансите, в които играчката е направена. По този начин ще постигнете хармония в цветови план, а изненадата Ви ще се хареса още повече.

За кого са подходящи - идеи от Amek Toys

И за малки, и за големи. При големите плюшени мечета с надпис няма никакви възрастови ограничения, като те са подходящи още за малки момчета и момичета, но и за вече пораснали такива. Удачно е да се поднесат като подарък по случай най-различни поводи, някои от които наистина много специални. Изберете Амек Тойс, за да се възползвате и от обидно ниски цени.

Покажи повече
Филтри
на страница

8 продукта

 1. 40198 1500x1500 mecheta BG -30%
  Мече с панделка 100 см и Ваш Надпис | 2 цвята
  Цена от 54,48 лв. Редовна цена 77,83 лв.
 2. Мега бяло мече със сатенена панделка и глитерен НАДПИС -30%
  Мега бяло мече със сатенена панделка и глитерен НАДПИС
  Цена от 348,43 лв. Редовна цена 497,76 лв.
 3. Мечок 120 см с глитер на лапите и ушите с НАДПИС | 2 цвята -30%
  Мечок 120 см с глитер на лапите и ушите с НАДПИС | 2 цвята
  Цена от 163,62 лв. Редовна цена 233,74 лв.
 4. Огромен плюшен мечок 180 см с панделка и НАДПИС -30%
  Огромен плюшен мечок 180 см с панделка и НАДПИС
  Цена от 221,49 лв. Редовна цена 316,42 лв.