Домашни плюшени животни

Домашни плюшени животни

Мама и татко не винаги разрешават отглеждането на животни у дома, но това не важи за плюшените любимци, които са също толкова сладки като истинските. Плюшени котета и кучета - всяко дете може да има и двете, за да се наслаждава пълноценно на играта, която винаги е по-интересна с присъствието на космат приятел.

Намерете добри другари за детето си в лицето на гамата пухкави предложения, която сме подготвили за Вас в Амек тойс. Усърдната работа на екипа ни е допринесла за хилядите детски усмивки, които стават все повече, а причината за това са домашните любимци от плюш, които при нас са и на сравнително ниски цени.

Кои са най-популярните домашни плюшени животни

Понятието “домашни животни” обединява всички онези създания, които можем да отглеждаме вкъщи или на двора в село. Някои от тях са пухкави и сладки, докато други по-скоро грациозни и красиви. Като кучето хъски, за което всяко дете си мечтае да има у дома. Зарадвайте малкото съкровище с плюшено животно, което да бъде винаги с него, дори и по време на сън. Пудел, овца или куче мопс - то ще се зарадва на всяко едно Ваше решение, което ще събуди у него истинско удивление!

Сред най-популярните домашни плюшени животни това са:


● Кучета и котета;
● Овчици и патета;
● Прасенца и кравички;
● Понита и магарета и др.

Изберете подходящия размер играчка и още днес се погрижете за доброто настроение и пълното забавление на малчугана. Забавлявайте се и Вие с детските и бебешки играчки.

Какви породи плюшени кучета има от Амек тойс

Кучето е пръв приятел на човека, но за съжаление не винаги имаме възможност да го отглеждаме в дома си. За щастие, обаче ги има плюшените играчки, които до някаква степен компенсират липсата на истински домашен любимец. Дори можете да избирате измежду десетки породи кучета, които ще сбъднат мечтата на най-малките да са стопани на определен вид лаещ приятел:


● Хъски;
● Пудел;
● Йорки;
● Далматинец и др.

Амек тойс предлага на всички свои малки и големи почитатели на пухкавите играчки едно впечатляващо разнообразие от домашни плюшени животни, което ще превърне всяка една детска мечта в реалност. Ако пък имате истински животинки у дома, то тогава може да ги поглезите с аксесоари за домашни любимци.

Допълнителни особености на играчките

Всяко едно домашно животно от плюш би могло да се намери в различни размери. По-големи или по-малки - зависи от възрастта на детето, също както и от вижданията на родителите му за качество и добро изпълнение. Освен по големина, играчките от плюш се различават и по цвят, категория и функции, като реалистичните животни са страхотен начин да накарате едно дете да се забавлява искрено, задържайки вниманието му много по-дълго от обикновеното.

Можете да купите играчка и под формата на ключодържател, което е добро решение за всякакви възрасти. Бъдете част от играта и я играйте с Амек тойс - ние знаем как!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 148

  1. Пудел
    Пудел
    Цена от 62,25 лв.
  2. Пудел
    Пудел
    Цена от 34,23 лв.