Прасенца

Прасенца

Има ли дете, което да не обича малки розови прасенца? Предвид тяхната висока популярност и присъствие в много аспекти от ежедневието, грухтящите животни няма как да не станат любимци за малки и големи. Можем да ги забележим изобразени на дрехи и бельо, да ги открием под формата на сувенири, също както и да ги купим като плюшена играчка за своето дете. Решения има много, но изборът е само един. Какво да вземем на малчугана, за да се зарадва той от сърце на подаръка?

Зарадвайте детето с подарък плюшено прасенце

Много хора не знаят, че прасенцата са всъщност доста интелигентни животни, които често изпълняват ролята на любимци за много семейства. Те могат да се извеждат, и досущ като лаещите и мяукащите си събратя са способни да изразяват копнеж за внимание и гушкане. Малцина обаче биха преминали границата на общоприетите разбирания за домашен любимец, взимайки си грухтящо животно у дома. Но биха си купили плюшен представител от този вид с най-голямо удоволствие. Оставяйки ексцентричността настрана и отваряйки вратите на дома си за красотата и забавленията, е супер идея да поканим плюшените играчки прасенца да намерят своето място в ежедневието на нашето дете. С Амек Тойс и ниските цени, които имаме за Вас.

Колко големи са играчките в раздела

Плюшените прасенца са по-често малки по размери, просто защото така те изглеждат по-сладки и удобни за протегнатите детски ръчички, които нямат търпение да ги гушнат и поиграят с тях. Ние ще Ви предложим решения, които са компактни и подходящи за всички възрасти. Изберете плюшено животно, което не е твърде малко, но не и прекалено голямо. Размер 25 см - 35 см е оптималният, за да се чувства детето удобно и приятно по време на игра и сън.

Подходящи за момчета и момичета

Играчките от рода на плюшените прасенца са супер избор за всяка възраст и пол:


● Момичета и момчета;
● Новородени и бебета на няколко месеца;
● Прохождащи дечица;
● Малчугани в градинска и училищна възраст;
● За възрастни - защо не.

И сами разбирате, че пред Вас няма никакви ограничения, свързани с избора на прасенце от плюш. Купете го с много любов, за да предадете посланието напред. Добавете към подаръка и някое мило послание, което ще придаде индивидуална насоченост и персонализирано звучене на изненадата. От Амек Тойс знаем как точно да зарадваме всяко дете, предлагайки на неговите родители отлични условия за пазаруване. Богатото разнообразие и страхотните цени, допълнени с висок професионализъм и специален подход, ще направят престоя Ви в нашия онлайн магазин пълноценен и приятен.

Покажи повече
Филтри
на страница

2 продукта

  1. Малко плюшено прасенце -20%
    Малко плюшено прасенце
    Цена от 3,72 лв. Редовна цена 4,65 лв.