Патета

Патета

“Жълтоклюно патенце, я ела насам, царевичка златничка в шепи да ти дам” - със сигурност няма човек, който да не знае тази легендарна детска песен, с която са отглеждани не едно и две деца. Тя е мелодична, закачлива и представлява силен интерес за всяко едно пеленаче и подрастващо малко дете. Асоциира се с животинския свят и с малките жълти създания, които умиляват дори и хората, които твърдят, че не обичат космати и пернати същества. Патетата са може би най-сладките представители на животинското царство, които са любими дори и на нас, възрастните.

Патето е често срещан герой във филмчета и песни

Тъй като патето е доста известен герой от филмчета и приказки, то няма как да не го срещнем и под формата на плюшена играчка, с която най-малките да се забавляват до насита. Предлага се в най-различни размери, а при нас в Амек Тойс ще откриете предложения на силно конкурентни цени, които ще Ви дадат възможност да купите жълти любимци в големи размери и още нещо. А защо не изберете и от плюшени жаби, магаренца или котенца? Повечето анимационни герои се превъплъщават в плюшени детски играчки, които служат както за игра, така и за декорация на дома. Не е изключено и възрастен човек да си купи жълто пате, тъй като го намира са изключително удачна декорация за спалнята. Amek Toys е мястото, където ще попаднете не просто на играчки, а на сбъднати мечти и копнеж по детството. Направете порастването на своите децата незабравимо!

Защо децата се радват много на плюшените патета

Никак не е странно, че децата се радват толкова много на плюшените патета. Тези създания на природата се асоциират с нежност и доброта, безобидност и прелюдия към зрелостта. Хората често наричаме близките си с имена на малки животни, като патенцата са част от любимите ни прякори, изразяващи мили чувства и силна обич към деца и възрастни.

Питате се защо децата предпочитат плюшените пернати пред всички останали животни от плюш? Отговорът е ясен:


● Те са с малки размери;
● Идеални са за игра и гушкане;
● Предлагат се и облечени в дрехи;
● Някои модели могат да издават реалистични патешки звуци;
● Чудесен избор са и за малки бебета.

Какви размери ще откриете в раздела

Когато избираме плюшена играчка за дете, първият въпрос, който си задаваме, това е в какъв размер да бъде тя, за да се наслади малчуганът на висока функционалност и удобства по време на игра. Плюшените патета по презумпция са с малки размери, защото и в реалния живот са точно такива. В нашия магазин ще откриете и големи представители от този пернат вид, които ще задоволят всеки един каприз на детето, което има всичко, но не и подобен домашен любимец от плюш. Наличните при нас размери пернати от плюш варират от 25см до внушителните 75см, като вторите са подходящи за по-големи деца.

Покажи повече
Филтри
на страница

4 продукта