*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Кучета

Кучета

Кучето е най-добрият приятел на човека. То е винаги до нас, обичайки ни безусловно. Достатъчно му е просто да се грижим за него и да му обръщаме достатъчно внимание, за да ни бъде вярно докрай.

Всичко това обяснява защо хората предпочитат лаещите четириноги за свои домашни любимци. Тяхната преданост и отдаденост е пословична, като дори и децата изпитват силен афинитет към това животно. Макар и трудни за отглеждане, кучетата присъстват във всеки втори дом, но в някои семейства само под формата на плюшени играчки. Разгледайте гамата пухкави кученца, която сме подбрали за Вас в Амек Тойс и вземете домашен любимец от плюш на своето дете. Защо не!

Какви породи плюшени кучета ще откриете в категорията

Породи кучета има какви ли не - и големи, и малки. Различията им ги правят съвършеният животински вид, защото всеки би могъл да открие най-подходящия за себе си лаещ приятел, с който да крачи редом в живота. И така дълги години занапред.

При плюшените кучета се наблюдава същото това голямо изобилие, а екипът на Amek Toys го е направило достъпно за Вас и то на страхотни цени, които ще направят покупката Ви изгодна и без аналог. Изберете пухкаво кученце, с което детето Ви да играе ден след ден. Ето ги и нашите предложения:


● Хъски;
● Йорки;
● Пудел;
● Бигъл;
● Мопс;
● Шар пей;
● Вълк и др.

Някои кучета от плюш се предлагат и с каишка, която наподобява истински кучешки принадлежности и придава завършеност на играчката, правейки я и още по-реалистична.

Размери и цветове

При всичките ни играчки се наблюдава огромно разнообразие. Плюшените кучета са налични в най-различни размери и цветове, които правят гамата ни от предложения още по-богата и интересна. Преди да изберете домашен любимец от плюш, разберете какви възможности имате пред себе си, а след това преминете към онлайн покупка. За всяко дете има на разположение плюшени кучета в следните варианти:


● От 0 до 25 см, от 25 до 35 см, от 35 до 60 см, от 60 до 100 см;
● Бели, жълти, сиви, кафяви, черни, розови и други плюшени детски играчки;
● С каишки и без каишки;
● Музикални;
● С кокали;
● С дрешки и панделки;
● Седнали и легнали;
● С надписи и др.

Плюшеното кученце може да изглежда досущ като истинско. Проверете сами.

Препоръки за хигиена на играчките от Amek Toys

Редовното почистване на плюшените играчки е задължително, а посредствените стоки не са подходящи за най-малките, защото те могат да въздействат негативно върху здравето им. Перете домашните любимци от плюш в пералнята на висок градус, за да сте сигурни, че мръсотията ще бъде напълно отстранена, а бактериите няма да станат част от играта. Бъдете отговорни родители.

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 80

 1. Пудел
  Пудел
  Цена от 62,25 лв.
 2. Пудел
  Пудел
  Цена от 34,23 лв.
 3. Пудел
  Пудел
  Цена от 16,98 лв.
 4. Седнало куче с панделка
  Седнало куче с панделка
  Цена от 23,08 лв.