Реалистични животни

Реалистични животни

Децата се нуждаят от много малко, за да се забавляват от сърце и то часове наред. Понякога се увличат в игра, която са измислили сами, и в която така са се потопили, че скоро нямат намерение да я прекратят. Ако реалистичните животни са част от сюжета, по-добре се пригответе за безкрайни забавления, които ще развълнуват дори и Вас, родителите.

Какви животни ще откриете в раздела

Плюшените реалистични играчки набират все по-голяма популярност сред децата, защото те приличат на истинските горски обитатели, които са интересни и много красиви. В раздела ще откриете диви, домашни и екзотични животни от най-различен вид, всеки един от които ще се хареса на малките:


● Котенца;
● Кучета;
● Зайци;
● Панди;
● Таралежи и мишки;
● Жабки;
● Коне;
● Патета и др.

Всички те са подходящи и за бебета, и за поотраснали деца, също както и за възрастни, които все още носят детския дух в себе си. От Амек тойс сме посветени на идеята да носим радост на нашите най-малки клиенти, предлагайки на техните родители изгодни цени, които нямат аналог.

Защо да купим реалистични животни

Плюшените реалистични играчки са като истински. Те възпроизвеждат звуци и извършват определени движения, които увеличават вълнението по време на игра. Няма дете, което да не обожава говорещи и пеещи играчки, били те плюшени или друг вид. Реалистични куче, вълк, мечка или мастиф - нека емоцията бъде пълна. Заложете на интерактивните плюшени играчки, защото те ще допринесат за доброто настроение на Вашето дете.

Видове детски играчки има най-различни. Те се отличават едни от други по размери, цвят, вид, включени екстри и цена. Изборът им е труден и често пъти съпътстван от редица колебания от наша страна. Дали да купим реалистично плюшено животно или да заложим на класиката, толкова е трудно да решим! Съветът на Амек тойс е да изберете нестандартното, взимайки на детето си плюшена играчка, която пее, говори и танцува. Дори и малкото бебе ще се впечатли от нея!

Съвети за поддръжка на играчките от Амек тойс

Най-важното нещо по време на игра, това е безопасността. Тя трябва да е винаги налице, за да сме спокойни за здравето на детето си. Следвайки пътя на логиката, стигаме до извода, че прането на плюшени животни е строго задължително. Ако те са реалистични и в тях има вграден механизъм, той трябва да бъде отстранен, за да не го повредим.

Изперете играчката, докато детето спи, за да не плаче то за нея. Опитайте и със сухо почистване, при което животното от плюш се поставя в торба със сода бикарбонат, разклаща се, за да посипе содата играчката и отстрани замърсяванията. Накрая прахът се премахва, а играчката е отново готова за игра.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 17

  1. Седнало куче с панделка
    Седнало куче с панделка
    Цена от 23,08 лв.
  2. Седнало куче
    Седнало куче
    Цена от 46,57 лв.
Филтри
Страница