Меки плюшени играчки за гушкане и гризкане

Меки играчки за гушкане и гризкане

Искате да купите на бебето играчка, но се колебаете на какво да се спрете? През първите си месеци малчуганите все още не умеят да си играят с детски плюшени играчки, кукли, коли или кубчета. Ще ги зарадвате обаче с меки пъстри гризалки за мачкане, гушкане и чесане на венците.

Безопасни ли са бебешките гризалки?

Гризалките обикновено имат гумени или пластмасови елементи с релефна повърхност, дъвкането на които чеше бебешките венци. Малчуганите инстинктивно слагат всичко в устата си, тъй като никнещите зъби ги дразнят и сърбят. Сигурно ли е обаче, че наред с твърдата гумена част на чесалката няма опасност от повреждане и поглъщане на други елементи от играчката?

Бебешките играчки за гризкане на Амек Тойс са изработени от материали с проверено качество и здравина. Няма лесно отделящи се частици, което е особено важно за всички вещи, които попадат в ръчичките на новородените. Платовете, които се използват за гризалките, са плътни и с къси влакна.

За колко големи бебета за подходящи играчките за гушкане?

Гризалките за гушкане са подходящи за най-малките и са чудесно допълнение към персонализираните бебешки подаръци. Може да ги давате на бебетата още през първите седмици от живота им. Те са предвидени да съчетават в себе си няколко функции: наред с чесалките за зъбки, имат мека част за гушкане и дрънкалка за стимулиране на слуховите рецептори.

Защо играчките за гушкане са подходящи за най-малките?


● Формата на гризалките за гушкане комбинира в себе си плюшена играчка и кърпичка. Главата може да е на кукла, зебра, мече, зайче, таралежче и т.н., а тялото – меко и приятно на допир;
● Този тип гризалки се превръщат в любимо приятелче на бебето по време на сън, разходка, пътуване с кола. Меките плюшени тъкани поемат аромата на бебето и на мама и му помагат да се унесе в сън или да се успокои в непозната обстановка;
● Аксесоарите, които са добавени (гумени релефни части, рингове с топчета), стимулират развитието на сетивата и рефлексите на бебето;
● Някои от моделите за гушкане имат и опция за закачане за леглото или количката.

Защо да се доверим на Amek Toys?

Амек Тойс е българска компания, която проектира и произвежда плюшени играчки. Всеки от моделите е съобразен с родните и европейски директиви за качество. Взети са предвид и препоръките на педиатрите. Всяко от предложенията отговаря на нуждите и спецификите на детското развитие в съответната възраст. Може да избирате от малки и големи плюшени играчки 100 см, 200см, в различни форми и цветове. Ако изберете да купите директно от сайта на компанията, може да се възползвате от изгодни цени, атрактивни промоции и доставка само за ден.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 32

Филтри
Страница