Жабки

Жабки

Плюшените играчки са винаги на мода. Те са начин да зарадваме както големи, така и малки, защото са сладки, пухкави и носят радост на всекиго. Подходящи са за подарък, но можем да ги използваме и като средство за изненада и без да има някакъв специален случай. Любим човек или дете - пухкавите животинки от плюш са меки, закачливи и перфектни за гушкане. Те могат и да са музикални, което още повече допринася за насладата, която ни носят, особено ако техният притежател е някое дете.

Какво представляват музикалните играчки

Музикалните играчки от плюш са измислени, за да радват най-малките. Те издават звуци, които да привличат вниманието на бебето или вече порасналото дете на 3-4 г. Според това какво изобразява играчката (жаба, коте или друго), се определят и мелодиите/звуците, които ще възпроизвежда. Малчуганите се впечатляват силно от плюшени животни, които наподобяват истински, а това още повече ги увлича в играта. Изберете ги от Амек тойс.

Защо да изберем плюшена жабка

Жабата е любимо животно за много деца. Тя е зелена и симпатична, а способностите й да подскача наляво и надясно карат най-малките да бъдат силно привлечени от този горски обитател. Ако вече имате всякакви други плюшени животни у дома, от рода на плюшени мишки, мечета или кучета, разнообразете колекцията от детски играчки с нещо по-различно. Изберете сладка жабка от Амек Тойс и се радвайте наред с децата си на очарованието й ден след ден. Плюшените жаби са толкова предпочитани от най-малките, защото:


● Са зелени на цвят;
● Малки са и лесно се играе с тях;
● Жабата е с големи очи и дълги крака;
● Може да участва в различни игри, в които да бъдат включени и други животни от плюш;
● Харесва се дори и от възрастните;
● Жабата символизира късмета;
● Може да издава квакащи звуци, които ще привлекат вниманието на бебето и детето за по-дълго.

Повечето детски играчки са страхотни, но плюшените жаби имат по-специално очарование. Открийте ги на страхотни цени при нас, в Амек тойс и зарадвайте детето си от сърце.

Подходяща ли е плюшената марионетка за моето дете

Много често децата не знаят как да играят с плюшени играчки животни като жаби, мечета и зайци, които имат на разположение. Но ние като техни родители трябва да им помогнем да разберат как могат да се забавляват по възможно най-добрия начин. Демонстрираме ситуационни игри, в които всички горски герои участват, като тук сюжетът може да се развие по много начини.

Плюшената марионетка е страхотен вариант в случая, защото с нея се борави лесно, а и можем да влезем изцяло в роля, поставяйки я на ръката си. Така малкото същество ще прояви силен интерес към нашето предложение за игра и ще се впусне без притеснения в нея.

Покажи повече
Филтри
на страница

2 продукта