Зайчета и катерички

Зайчета и катерички

Светът е изпълнен с красиви същества, които всеки иска да срещне поне веднъж в живота си. Става дума за горските животни, по които често въздишаме, намирайки ги за истински шедьовър на Майката природа. Не винаги успяваме да ги зърнем от първо лице, когато сме сред природата, но това не пречи да продължаваме да се опитваме. А междувременно, можете да зарадвате детето си с плюшени катерички и зайчета, които да утолят жаждата му за контакт с обитателите на горския свят. Тези пухкави животинки ще внесат много радост и смях във Вашия дом, макар и под формата на играчки!

Как да запазим плюшените играчки максимално дълго

Плюшените играчки под формата на зайчета и катерички трябва да се използват внимателно, за да се избегне скъсване на материала за ушиване, а след това и изпадане на пълнежа. Добрата новина е, че дори и това да се случи, можете да поправите щетите, зашивайки появилата се дупка. Тук счупването е невъзможно, което прави плюшените зайчетата и катерички отличен подарък за бебета и малко по-големи деца. Заложете на тях и зарадвайте най-малките от сърце.

Защо да изберем плюшено зайче или катеричка

И е лесно, и не е, да изберем плюшена играчка за някое дете. На пръв поглед просто трябва да решим с какъв размер да бъде тя, също както и в какви цветове, но в последствие нещата, за които трябва да помислим са толкова много:


● С морков ли да бъде зайчето;
● С по-голяма или по-малка опашка ли е да катеричката;
● Какви цени да търсим;
● Удачно ли е да купим играчка в бяло;
● В какви размери да е тя;
● Какви са възрастта и пола на детето;
● Да има ли включен надпис към животното от плюш;
● Добре ли е то да издава звуци, или да заложим на стандартния вариант

От Амек тойс ще Ви предложим най-доброто от света на плюшените играчки за деца и възрастни с приключенски дух. Възползвайте се докрай от всички пухкави възможности и допринесете за безгрижното детство на малчугана. Катеричките и зайчетата са супер избор, защото са:


● Игриви;
● Закачливи;
● Сладки;
● Симпатични;
● Идеални за всички възрасти.

Игрите могат вече да започнат. С Амек тойс и разнообразието, което ще Ви предоставим под формата на очарователни зайчета и катерички от плюш.

Откъде идва великденският заек

Много от нас не са наясно с легендата за великденския заек, която гласи, че дългоухият приятел е всъщност символ на плодородието, просперитета и благоденствието. Легендите за него започват още от 13-ти век, като и към днешна дата те все още се разказват от уста на уста и продължават да поддържа интереса ни към този герой жив.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 18

  1. Легнало зайче с панделка три цвята
    Легнало зайче с панделка три цвята
    Цена от 16,25 лв.
Филтри
Страница