Маймуни

Маймуни

Повечето хлапета имат буен нрав и изпитват неутолима жажда за игри и забавления. Те могат да скачат и лудуват до безкрай, без това да им омръзне нито за миг. “Маймунджилъците” са присъщи за малчуганите, които се славят със завидна креативност при измислянето на различни бели и поразии, за които в последствие ще трябва да понесат наказания, но това никак не им пречи да проявят изобретателя в себе си.

Не случайно оприличаваме дечицата с малки и непослушни маймунки, които постоянно се чудят какви още щуротии да измислят, за да прогонят скуката. Стремейки се всячески да привлекат вниманието на възрастните, те са готови да надминат и себе си, стига финалът да е грандиозен. Купете плюшена маймуна на детето си и нека лудува заедно с нея.

Какви видове плюшени маймунки ще откриете

При нас в Амек Тойс ще видите различни по вид играчки плюшени маймунки, в които детето Ви ще се влюби на мига:


● Бабуин с бебе;
● Горили;
● Маймунки с панделки и гащеризони;
● Модели за мачкане и др.

И в цветово отношение нещата стоят по същия разнообразен начин, а Вие решете какво най-силно би зарадвало малкия пакостник, за да забрави той за щуротиите, насочвайки вниманието си към градивна игра с включена маймунка от плюш в нея.

Големи маймуни играчки за порасналите деца

Плюшените играчки с големи размери биха могли да са плашещи за бебетата и малките дечица, но не и за вече порасналите такива, които обожават дори и страхотиите. За тях всичко, що е голямо и атрактивно е страхотно, било то и маймунка от плюш. В случая вълнението става още по-силно.

В нашия онлайн магазин ще намерите модели плюшени маймунки тип горили с внушителните 100 см, което прави този вид детски играчки изключително подходящи за ученици или хлапета в предучилищна възраст. Не купувайте подобен подарък за пеленаче, защото съществува риск то да се изплаши от животното, макар и то да е само плюшено.

Съвети за пране на играчките от онлайн магазин Amek Toys

Поддържането на висока хигиена при плюшените играчки е много важен аспект, който в никакъв случай не бива да подминаваме. Наложително е да ги перем на висок градус през определен период от време, за да сме спокойни, че докато играе детето, то не е изложено на риск. С цел премахването на прах и следи от замърсявания, трябва да почистваме арсенала от детски играчки най-малко веднъж седмично. Ако детето играе с тях постоянно, не е лоша идея да се замислим и за още по-интензивно пране.

Екипът на Amek Toys Ви приканва да видите изненадите, които сме приготвили в раздела, но и да разгледате всички останали предложения от нас за Вас. Възползвайте се от постоянно ниските цени и се насладете на висококачествените играчки, които нямат аналог!

Покажи повече
Филтри
на страница

9 продукта

  1. Маймуна с банан
    Маймуна с банан
    Цена от 35,77 лв.