Калинки и пчели

Калинки и пчели

Днес имаме достъп до горския свят и всичките му обитатели, като за целта дори не е нужно да организираме поход в дълбините на гората. От нас се изисква просто да се огледаме около себе си и да видим множеството играчки за деца, които “дебнат” зад всеки ъгъл, очаквайки ни да ги прегърнем и отведем у дома.

Приложение на възглавничките

Не само плюшените пчели и калинки, но и меките възглавници от плюш са чудесен начин да направим нощите си меки, а утрините слънчеви и изпълнени с усмивки. Те са подходящи за бебета и по-големи деца, като и в двата случая приложението им е едно и също:


● Допринасят за удобството по време на сън;
● Правят детското креватче да изглежда още по-красиво и комфортно;
● Привличат вниманието на детето и го “подканват” да си легне;
● Помагат му да заспи по-бързо;
● Имат специална символика, ако върху тях е изобразена например снимка или е поставен някакъв надпис;
● Страхотна декорация са за Коледа.

Изберете плюшена възглавничка в подходящи размери и ни се доверете. Екипът на Амек тойс ще Ви даде възможност да купувате изгодно, без да правите компромиси с качеството. Нашите ниски цени са Вашият шанс да си купите безгранична красота, облечена в плюш!

Какво символизират пчеличките и калинките

Почти всяко нещо крие в себе си някаква символика. При животните това е още по-силно изразено, защото всяко горско създание е уникално, като дори и дребните твари са истински шедьовър на Майката природа. Калинките и пчеличките са част от дивия свят, а децата обожават и двата вида, особено ако образите им са пресъздадени в мека плюшена играчка, изобразени върху плюшени възглавници, детски ранички и прочее.

Пчелите и калинките са символ на мъдрост, плодородие, трудолюбие и изобилие. Децата може и да не се интересуват от този факт, но ние като техни родители е добре да сме наясно с него, за да можем впоследствие да им предадем знанията си, свързани с хвъркати същества като пчелите и калинките. Купете плюшени калинки и пчели от Амек тойс и заедно ще предадем посланието.

Как да почистим музикална плюшена играчка

Плюшената играчка трябва да бъде почиствана редовно. За да не застрашава тя детското здраве, е нужно да се грижим да бъде винаги в перфектно състояние от гледна точка на хигиената. Ако обаче става дума за пеещи калинки, пчелички, котета или мечета, то в случая е задължително предварително да извадите поставения в играчката механизъм. Така той няма да се повреди, а Вие ще можете спокойно да се заемете с повишаване хигиената на пухкавото животно.

Покажи повече
Филтри
на страница

8 продукта

 1. Плюшена калинка
  Плюшена калинка
  Цена от 9,18 лв.
 2. Раничка калинка
  Раничка калинка
  Цена от 27,50 лв.
 3. Калинка, пчеличка и буболече
  Калинка, пчеличка и буболече
  Цена от 22,00 лв.