Овчици

Овчици

Някои от селскостопанските животни са доста смешни и забавни. Като например овцете, които доста хора отглеждат на село. Този вид животно е известно със специалната си символика, която в християнството се свързва с кротост, доброта и послушание. Фън Шуй обаче разглежда овцата като олицетворение на високите постижения, хармонията и спокойствието, докато децата намират в нея единствено и само забавление. Вижте какви видове има в Амек Тойс и изберете овца в подходящи размери и на изгодни цени.

Плюшената овца - забавен подарък за близък или любим човек

Този вид животно може да има и двусмислено значение, затова е редно да преценим внимателно на кой и как я подаряваме. За да бъде изненадата весела и приятна, е супер идея да се добави към плюшената играчка и някакво закачливо послание, което да придаде на изненадата ни сладък привкус. В Amek Toys ще откриете специална гама плюшени овце, които са отличен избор за малки и големи. Можете да изненадате дори и любимия човек, казвайки му по нестандартен начин колко много държите на него. Нека бъде романтично и забавно!

Ако търсите нещо по-различно - изберете лама

Овчици или лами - и двата варианта са страхотни, но ако този път искате нещо по-различно, заложете на второто. Така ще сте едновременно креативни и изобретателни, а получателят на нестандартните играчки ще се зарадва от сърце на тяхното весело излъчване.

Ламата от своя страна е доста комично животно, което бива характеризирано и с недотам приятни за хората навици, но когато тя е под формата на плюшена играчка, няма да има риск за децата и техните родители да станат тяхна жертва. Замислете се и за персонализиране на подаръка си с интересен надпис, който да гласи мили думи и пожелания за здраве и успехи.

Какви видове и размери играчки ще откриете в категорията

Идеята да заложите на плюшени лами или агънца е просто чудесна, защото този път подаръкът Ви ще бъде различен от този на останалите. В Амек Тойс ще бъдете изправени пред огромно разнообразие от котенца, през плюшени елени, до блеещи пухкави домашни животни, които още в първия миг ще извикат усмивка на лицето Ви. Дори и подаръкът да е предназначен за Вашето или нечие друго дете, няма начин да не пожелаете една плюшена овца и за себе си. Защото детето във Вас е все още живо, а ние от Амек Тойс ще Ви помогнем да го събудите. Предложенията ни са наистина страхотни:


● Животни в големи и малки размери;
● Овце, лами и агънца в различни цветове - розови, бели, кафяви и др.;
● Модели, които могат да бъдат персонализирани;
● Плюшени играчки за мачкане;
● Тематични животни;
● Музикални предложения и др.

Смехът е здраве, а с нашите предложения ще го имате в изобилие. Купете овца и подарете усмивка!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 19

 1. Плюшена лама
  Плюшена лама
  Цена от 17,62 лв.
 2. Плюшена лама
  Плюшена лама
  Цена от 18,73 лв.
 3. Овчица с цвете
  Овчица с цвете
  Цена от 52,10 лв.
Филтри
Страница