*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Кравички

Кравички

На село се отглеждат всякакви животни: крави, кокошки, прасенца, овце и др. Всички те са симпатични по свой начин, а дечицата им се радват от сърце. Те всячески се опитват да се доближат до тях, а ако може и да ги докоснат, за да усетят енергията на тези причудливи създания, би било наистина чудесно.

Животинският свят е пъстър и интересен, а доказателство за това е всяка една детска песен, включваща в куплетите си някой от представителите на необятния зоосвят. Домашни или екзотични - животните са по-добрата част от обитателите на земята, защото са добри и не са никак злонамерени.

Плюшени крави в различни цветове за вашето дете

Кравите са сред най-благите обитатели на селския двор, които ни дават толкова много, а в замяна не искат нищо, освен грижа и любов. Те са добри и понякога смешни на вид, а децата обожават млекодайното животно, което може да се намери и под формата на детски играчки кравички. В големи и по-малки размери - плюшени животни от този вид има и в най-различни цветове, а в Амек Тойс ще откриете цялото това разнообразие и на достъпни цени. Ние ще Ви дадем възможност да зарадвате детето си без дори да се съобразявате със семейния бюджет. Защото нашите пухени решения за качествени и красиви, евтини и закачливи.

Чудите се дали да купите плюшена крава в лилави нюанси? Ние ще Ви отговорим “Защо не”! Колкото по-нестандартен бъде изборът Ви, толкова по-силно ще впечатлите детето си, защото няма малчуган, който да не си пада по забавните и различни предложения за играчки. А ако все пак искате да си останете подвластни на класиката, изберете модел в стандартни цветове:


● Бяло и черно;
● Кафяво и бежово;
● Бяло и кафяво и др.

Синьото, розовото и оранжевото са също подходящи нюанси за играчки като плюшените крави, но оставяме на Вас да решите как да зарадвате детето.

Големи и малки - вижте размерите в раздела

Ако попитате някое дете голяма или малка плюшена играчка предпочита, отговорът ще бъде моментален в полза на първия вариант. Крава или нещо друго - когато изделието от плюш е с внушителни размери, играта става в пъти по-забавна, а емоциите и вълненията незабравими. Стандартните размери за плюшени крави са от 25 см до 35 см, но има и модели с големина над 60 см, което прави чифтокопитното животно още по-атрактивно и реалистично.

Защо кравичката е подходящ подарък за всяко дете

Кравичките са любим образ за малки деца и вече пораснали такива. Те са сладки и добри, мили и дори гальовни, а когато са и плюшени, удоволствието от това да ги имаме в ежедневието си става още по-голямо. Изберете крава от плюш за детето си, защото то ще може да измисля разнообразни игри с нея, а вечер ще може да я гушка, докато заспи. Ако става въпрос за бебе, можете да добавите пухкавото животно към интериора на детската стая или в някой от ъглите на креватчето. Изберете Amek Toys.

Покажи повече

Филтри
на страница

9 продукта

  1. Плюшена кравичка на цветя
    Плюшена кравичка на цветя
    Цена от 26,15 лв.
  2. Плюшена кравичка
    Плюшена кравичка
    Цена от 21,75 лв.