Коне понита и магаренца

Коне, понита, магарета

Конете са сред най-интелигентите представители на животинския свят. Те се свързват с благородство и изящество, а ние хората им се възхищаваме от сърце. Понитата и клепоухите магаренца са също доста миловидни създания, които отново ни карат да изпитваме радост при вида им. Децата също обожават животните, които са подходящи за яздене, а присъствието им у дома под формата на играчки им помага да се потопят в играта напълно. Купете страхотни детски играчки от Амек Тойс, за да бъде ежедневието на цялото семейство интересно, а забавлението с понита и коне от плюш съвместно.

Какви плюшени кончета ще откриете

Плюшените кончета са красиви и сладки, независимо от конкретния им вид. В Amek Toys ще ги откриете не само в различни варианти, но и с много високо качество от гледна точка на вложените в направата им материали. Всички видове плюшени кончета са сладки и перфектно средство за забавление на малки и големи. Те са и идеални за гушкане, а бебето ще оцени това подобаващо още първата вечер.

При нас има не само плюшени животни от всякакъв вид, но и разумни цени, които по никакъв начин няма да застрашат семейния бюджет. Изберете подходящо животно с копита за Вашето дете и му дайте безброй поводи за радост. В магазина ни ще откриете следната гама пухени предложения от вида:


Плюшени еднорози;
● Едноцветни животни и такива на петна;
● Играчки, портмонета и ключодържатели под формата на магарета;
● Пръчки за яздене;
● Реалистични животни;
● Смешни магарета със закачлив дизайн;
● Играчки с големи размери, които при натиск издават звук.

Предложения има точно, колкото искате и още малко отгоре. Направете света на детето си още по-приказен, вълнуващ и забавен, а защо да не се включите и Вие в играта?

Изненадайте дете с магаренце или пони

Плюшените понита и магаренца са все по-популярен избор сред децата, защото са сладки, малки и страхотни пухкави приятели за игра. Те носят на най-малките много положителни емоции, които от своя страна ще се отразят благоприятно на общото развитие на детето. Не е казано, че трябва да има някакъв специален повод, за да подарите на малчугана плюшено пони или магаренце. Бъдете родител-мечта и направете това без причина. Знаем, че усмивката на детето за Вас е най-значима!

Колко големи са играчките в раздела

В раздела ни с плюшени коне, понита и магаренца има играчки в най-различни размери, които са изцяло съобразени с възрастта на детето:


● От 0 до 25 см;
● Между 25 см и 35 см;
● 60 см;
● От 60 см до 100 см.

За малки бебета са подходящи играчки до 25 см, но ако малчуганът вече ходи на градина или дори училище, то в случая е препоръчително да заложите на кон или пони с внушителни размери. Така детето ще бъде силно впечатлено и изгарящо от нетърпение отново да се пренесе в имагинерния свят на приказни и магически герои.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 17

 1. Плюшено конче на петна -29%
  Плюшено конче на петна
  Цена от 12,45 лв. Редовна цена 17,78 лв.
 2. Плюшено конче на петна -30%
  Плюшено конче на петна
  Цена от 22,96 лв. Редовна цена 32,80 лв.
 3. Магаренце -30%
  Магаренце
  Цена от 28,91 лв. Редовна цена 41,30 лв.
 4. Мини плюшено пони -29%
  Мини плюшено пони
  Цена от 10,63 лв. Редовна цена 15,18 лв.
 5. Малко конче -29%
  Малко конче
  Цена от 7,11 лв. Редовна цена 10,15 лв.
 6. Пони с цветна грива -30%
  Пони с цветна грива
  Цена от 14,05 лв. Редовна цена 20,07 лв.
 7. Голямо плюшено магаре -43%
  Голямо плюшено магаре
  Цена от 52,32 лв. Редовна цена 93,42 лв.
 8. Легнало конче| 2 цвята -30%
  Легнало конче| 2 цвята
  Цена от 32,76 лв. Редовна цена 46,80 лв.
Филтри
Страница