Коне понита и магаренца

Коне, понита, магарета

Конете са сред най-интелигентите представители на животинския свят. Те се свързват с благородство и изящество, а ние хората им се възхищаваме от сърце. Понитата и клепоухите магаренца са също доста миловидни създания, които отново ни карат да изпитваме радост при вида им. Децата също обожават животните, които са подходящи за яздене, а присъствието им у дома под формата на играчки им помага да се потопят в играта напълно. Купете страхотни детски играчки от Амек Тойс, за да бъде ежедневието на цялото семейство интересно, а забавлението с понита и коне от плюш съвместно.

Какви плюшени кончета ще откриете

Плюшените кончета са красиви и сладки, независимо от конкретния им вид. В Amek Toys ще ги откриете не само в различни варианти, но и с много високо качество от гледна точка на вложените в направата им материали. Всички видове плюшени кончета са сладки и перфектно средство за забавление на малки и големи. Те са и идеални за гушкане, а бебето ще оцени това подобаващо още първата вечер.

При нас има не само плюшени животни от всякакъв вид, но и разумни цени, които по никакъв начин няма да застрашат семейния бюджет. Изберете подходящо животно с копита за Вашето дете и му дайте безброй поводи за радост. В магазина ни ще откриете следната гама пухени предложения от вида:


Плюшени еднорози;
● Едноцветни животни и такива на петна;
● Играчки, портмонета и ключодържатели под формата на магарета;
● Пръчки за яздене;
● Реалистични животни;
● Смешни магарета със закачлив дизайн;
● Играчки с големи размери, които при натиск издават звук.

Предложения има точно, колкото искате и още малко отгоре. Направете света на детето си още по-приказен, вълнуващ и забавен, а защо да не се включите и Вие в играта?

Изненадайте дете с магаренце или пони

Плюшените понита и магаренца са все по-популярен избор сред децата, защото са сладки, малки и страхотни пухкави приятели за игра. Те носят на най-малките много положителни емоции, които от своя страна ще се отразят благоприятно на общото развитие на детето. Не е казано, че трябва да има някакъв специален повод, за да подарите на малчугана плюшено пони или магаренце. Бъдете родител-мечта и направете това без причина. Знаем, че усмивката на детето за Вас е най-значима!

Колко големи са играчките в раздела

В раздела ни с плюшени коне, понита и магаренца има играчки в най-различни размери, които са изцяло съобразени с възрастта на детето:


● От 0 до 25 см;
● Между 25 см и 35 см;
● 60 см;
● От 60 см до 100 см.

За малки бебета са подходящи играчки до 25 см, но ако малчуганът вече ходи на градина или дори училище, то в случая е препоръчително да заложите на кон или пони с внушителни размери. Така детето ще бъде силно впечатлено и изгарящо от нетърпение отново да се пренесе в имагинерния свят на приказни и магически герои.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 17

 1. Плюшено конче на петна
  Плюшено конче на петна
  Цена от 17,78 лв.
 2. Плюшено конче на петна
  Плюшено конче на петна
  Цена от 32,80 лв.
 3. Магаренце
  Магаренце
  Цена от 41,30 лв.
 4. Мини плюшено пони
  Мини плюшено пони
  Цена от 15,18 лв.
 5. Малко конче
  Малко конче
  Цена от 10,15 лв.
 6. Пони с цветна грива
  Пони с цветна грива
  Цена от 20,07 лв.
 7. Голямо плюшено магаре -30%
  Голямо плюшено магаре
  Цена от 65,39 лв. Редовна цена 93,42 лв.
 8. Легнало конче| 2 цвята
  Легнало конче| 2 цвята
  Цена от 46,80 лв.
Филтри
Страница