Елени

Елени

Елените са благородни животни. Плюшени или пластмасови, за игра или за декорация, тези обитатели на горското царство се славят с голяма популярност, не само сред децата, но и сред техните родители. Можете да подарите сувенир или играчка от този вид по случай много празници - Коледа, рожден ден, имен ден и др. А можете да го купите и просто така - защото намирате това създание на природата за изящно, красиво и дружелюбно. Едновременно зарадвайте детето си с уникален подарък, но декорирайте и дома си. И в двата случая няма да сгрешите с направения избор.

Подходящи ли са плюшените елени за декорация

Декорацията на дома е важна за доброто настроение на цялото семейство. Особено на най-малките! Във всяко жилище трябва да цари уют и комфорт, красота и хармония, които да предразполагат към пълноценна почивка. Плюшените елени са супер идея за украса, защото са фини и елегантни играчки, а и подхождат на всеки интериор. Обикновено ги поставяме на видно място в дома си по Коледа, когато навсякъде цари празнично настроение, а ние сме заети с избора на украса.

Не е задължително, обаче да чакате това време от годината, за да разнообразите обстановката вкъщи посредством красив елен от плюш или пластмаса. Насладете се на гамата животни от плюш за малки и големи в Амек тойс, където ще намерите всичко от детски кученца и котенца до плюшени играчки с диви животни, а екипът ни от специалисти ще Ви посъветва какво да изберете.

Защо да изберем плюшено еленче за подарък

Това създание често бива асоциирано с най-светлите празници от календара - Бъдни вечер, Рождество Христово и Нова година. Животното е пръв помощник на Дядо Коледа, който всяка година разнася подаръци по целия свят, за да зарадва послушните деца. Но то би могло да бъде и символ на доброта и грация, а този замисъл поражда и идеята да го включим към декорацията на дома си. Колкото до малчуганите, не се съмнявайте, че ако им поднесете еленче за подарък, те ще останат повече от доволни. Че как иначе! Елените са:


● Грациозни и стройни;
● Благородни и смели;
● Притежават красиви рога, които са тяхното съвършено украшение;
● С мека козина и дружелюбна муцуна;
● Обичани от всеки и всеки желае да бъде в контакт с тях.

Коледни или бебешки, за деца или за възрастни, няма спор, че плюшените елени са винаги уместен избор със или без повод.

От какво са изработени играчките

Можете да подарите на детето си и музикални плюшени елени. Така то изцяло ще се потопи в играта, пренасяйки се безпроблемно в горския свят. Усетете мекотата и високото качество на играчките от плюш в Амек тойс, които са допълнени и от ниски цени, каквито освен при нас, другаде няма да намерите. Всяка една детска плюшена играчка е създадена с много любов от нашия екип от професионалисти, като за направата й са вложени материали от най-висок клас. За да бъде играта не само интересна, но и безопасна за детското здраве.

Покажи повече
Филтри
на страница

11 продукта

 1. Коледен елен с рокля и Надпис
  Коледен елен с рокля и Надпис
  Цена от 28,74 лв.
 2. Коледен елен с рокля
  Коледен елен с рокля
  Цена от 23,95 лв.
 3. Коледен елен с брокатени рога
  Коледен елен с брокатени рога
  Цена от 28,48 лв.
 4. Коледен елен с брокатени рога
  Коледен елен с брокатени рога
  Цена от 18,98 лв.
 5. Коледен елен с рокля
  Коледен елен с рокля
  Цена от 15,68 лв.