Тематични плюшени играчки

Тематични плюшени играчки

Изборът на тематичен подарък понякога може да бъде доста труден. В стремежа си да впечатлим по оригинален и непосредствен начин обекта на нашата изненада, сме решени да дадем воля на все още непроявената креативност, дремеща някъде вътре в нас. Започваме да обикаляме трескаво магазините с надеждата, че отнякъде ще се появи съвършеното гифт решение, които ще намери и отлично приложение за специален повод като рожден ден или друг личен празник. Идеи за подарък днес има много, но повечето от тях са дотам тривиални, че не впечатляват с абсолютно нищо. Но не и тези в Амек Тойс - защото ние знаем как да изненадваме!

Поводи, по които може да подарите тематична плюшена играчка

Тематичните плюшени играчки са “класика в жанра”, защото са подходящи за всякакви възрасти и поводи. Те се предлагат под най-различни форми, като животните са най-предпочитани от страна на малки и големи. Мечета, зайчета и катерички - усмихнете деня на някого по пухкав и закачлив начин. Дори и да нямате специален повод, винаги е добра идея да поднесете на някое дете пухена играчка, с която то да си играе и спи нощем.

Нека не забравяме и за тематичните предложения, които включват и специално послание за специални хора. Те са супер оригинален начин да изненадаме и някой възрастен, в който все още живее малко дете, което обожава плюшени животни и не само. Изберете Amek Toys и купете плюшена играчка за подарък по случай различни празници и поводи:

 


● Рожден ден;
● Имен ден;
● Кръщене;
● Коледни празници;
● Кръщене;
● Любовно признание;
●Когато искаме да направим жест без специален повод.

При поднасянето на тематична изненада от сърце, денят на нейния получател се превръща в истински празник. Разгледайте какви видове пухени решения сме подготвили за Вас и ги грабнете на ниски цени.

Видове аксесоари в раздела

Видове аксесоари в раздела

Предлагаме на всичките си бъдещи и настоящи клиенти тематични плюшени играчки и във вид на практични плюшени аксесоари , които можете да използвате в ежедневието: ключодържатели, възглавници, декорация за стена, коледни чорапи и др. Те могат да изпълняват ролята на средство за игра, но и на забележителна украса, която да допълва и разнообразява интериора, придавайки му мекота и уют.

Размери на плюшените играчки

Големите подаръци са винаги по-харесвани и търсени от децата и техните родители. По тази причина събрахме за Вас специални тематични предложения, които респектират със своите внушителни размери, които могат само и единствено да направят играта още по-вълнуваща и... плюшена. Налични са следните варианти:


● От 0 до 25 см;
● От 25 до 30 см;
● От 30 до 60 см;
● От 60 до 100см;
● Над 100 см;- играчка-мечта за всеки малчуган.

 

Купете си радост и красота от нас и направете някого щастлив!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 428

 1. Плюшено мече с плик
  Плюшено мече с плик
  Цена от 18,47 лв.
 2. Мече със сърце
  Мече със сърце
  Цена от 27,45 лв.
 3. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 174,95 лв.
 4. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 97,25 лв.
 5. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 49,75 лв.
 6. Плюшено мече с балон - сърце
  Плюшено мече с балон - сърце
  Цена от 57,45 лв.
 7. Мече с розово сърце
  Мече с розово сърце
  Цена от 24,95 лв.
 8. Мече със сърце
  Мече със сърце
  Цена от 25,98 лв.