Тематични плюшени играчки

Тематични плюшени играчки

Изборът на тематичен подарък понякога може да бъде доста труден. В стремежа си да впечатлим по оригинален и непосредствен начин обекта на нашата изненада, сме решени да дадем воля на все още непроявената креативност, дремеща някъде вътре в нас. Започваме да обикаляме трескаво магазините с надеждата, че отнякъде ще се появи съвършеното гифт решение, които ще намери и отлично приложение за специален повод като рожден ден или друг личен празник. Идеи за подарък днес има много, но повечето от тях са дотам тривиални, че не впечатляват с абсолютно нищо. Но не и тези в Амек Тойс - защото ние знаем как да изненадваме!

Поводи, по които може да подарите тематична плюшена играчка

Тематичните плюшени играчки са “класика в жанра”, защото са подходящи за всякакви възрасти и поводи. Те се предлагат под най-различни форми, като животните са най-предпочитани от страна на малки и големи. Мечета, зайчета и катерички - усмихнете деня на някого по пухкав и закачлив начин. Дори и да нямате специален повод, винаги е добра идея да поднесете на някое дете пухена играчка, с която то да си играе и спи нощем.

Нека не забравяме и за тематичните предложения, които включват и специално послание за специални хора. Те са супер оригинален начин да изненадаме и някой възрастен, в който все още живее малко дете, което обожава плюшени животни и не само. Изберете Amek Toys и купете плюшена играчка за подарък по случай различни празници и поводи:

 


● Рожден ден;
● Имен ден;
● Кръщене;
● Коледни празници;
● Кръщене;
● Любовно признание;
●Когато искаме да направим жест без специален повод.

При поднасянето на тематична изненада от сърце, денят на нейния получател се превръща в истински празник. Разгледайте какви видове пухени решения сме подготвили за Вас и ги грабнете на ниски цени.

Видове аксесоари в раздела

Видове аксесоари в раздела

Предлагаме на всичките си бъдещи и настоящи клиенти тематични плюшени играчки и във вид на практични плюшени аксесоари , които можете да използвате в ежедневието: ключодържатели, възглавници, декорация за стена, коледни чорапи и др. Те могат да изпълняват ролята на средство за игра, но и на забележителна украса, която да допълва и разнообразява интериора, придавайки му мекота и уют.

Размери на плюшените играчки

Големите подаръци са винаги по-харесвани и търсени от децата и техните родители. По тази причина събрахме за Вас специални тематични предложения, които респектират със своите внушителни размери, които могат само и единствено да направят играта още по-вълнуваща и... плюшена. Налични са следните варианти:


● От 0 до 25 см;
● От 25 до 30 см;
● От 30 до 60 см;
● От 60 до 100см;
● Над 100 см;- играчка-мечта за всеки малчуган.

 

Купете си радост и красота от нас и направете някого щастлив!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 388

 1. Плюшено мече с плик -29%
  Плюшено мече с плик
  Цена от 12,93 лв. Редовна цена 18,47 лв.
 2. Мече със сърце -29%
  Мече със сърце
  Цена от 19,22 лв. Редовна цена 27,45 лв.
 3. Плюшено мече със сърце -30%
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 122,47 лв. Редовна цена 174,95 лв.
 4. Плюшено мече със сърце -29%
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 68,08 лв. Редовна цена 97,25 лв.
 5. Плюшено мече със сърце -29%
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 34,83 лв. Редовна цена 49,75 лв.
 6. Мече с балон - сърце -29%
  Мече с балон - сърце
  Цена от 15,72 лв. Редовна цена 22,45 лв.
 7. Плюшено мече с балон - сърце -29%
  Плюшено мече с балон - сърце
  Цена от 40,22 лв. Редовна цена 57,45 лв.
 8. Мече с розово сърце -29%
  Мече с розово сърце
  Цена от 17,47 лв. Редовна цена 24,95 лв.