Подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин

Макар да е католически празник, Свети Валентин отдавна е излязъл от границите на държавите, в които традиционно се изповядва католическото християнство и се е превърнал в ден на любовта за жителите на всички континенти. Как ще изненадате половинката си тази година? Имате ли идея за подарък?

От къде идва празникът Свети Валентин?

На 14 февруари в католическия календар се отбелязват двама мъченици, които носят името Валентин и са живели през трети век. Макар официално в църковните исторически документи да няма писмени доказателства за връзката на някой от двамата с романтичната любов, денят, в който се честват те, става популярен като празник на влюбените.

Обясненията за обвързването на деня на Свети Валентин с романтиката могат да се открият в легенди. Една от тях гласи, че мъченикът бил държан в затвор, където се влюбил в жената на тъмничаря. Друга легенда твърди, че във време, когато сватбите били забранени, епископът (бъдещият свети Валентин) извършвал тайно сватбени церемонии. Има логика обаче и в твърдението, че денят на честването на двамата светии е обвързан с празника на влюбените, тъй като на 15 февруари е бил древноримският празник на любовта луперкалии.

Каквато и да е истината, днес празникът на влюбените ни дава възможност да забавим малко темпото и да покажем на най-близкия си човек своите чувства.

Идеи за подаръци за Свети Валентин от Амек Тойс

Изборът на подарък обикновено е труден и ни изправя пред сериозни колебания. Стремежът ни винаги е да изберем нещо, което е красиво и което може да бъде възприето като символ на любов. И да е изненада. В Amek Toys сме подготвили разнообразие от подаръци за Свети Валентин:


● Плюшени сърца. Размерите са разнообразни – от ключодържатели до над един метър. Може да са с персонален надпис;
● Сърца с отпечатана ваша снимка;
● Големи плюшени мечоци;
● Плюшени мечета със снимка или надпис на коремчето;
● Мечета и други животни (таралежчета, зайчета, котета), държащи сърце;
Дяволчета със сърца;
● Възглавници (с картинки със сърчица, с влюбени животни или с принт на Ваша снимка).

Защо да персонализирате подаръка за него и нея?

Символът на сърцето, сам по себе си, говори за чувствата на човека, който го подарява. Както и плюшеното мече или умилителната плюшена животинка. В Амек Тойс обаче предлагаме допълнителна услуга – персонални надписи и принт на снимки. Така Вашият подарък ще бъде наистина специален и ще се превърне в незабравим спомен. Изработката отнема три дни, цените са достъпни, а доставката е бърза. Поръчайте неповторим подарък за своята половинка от Амек Тойс!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 212

 1. Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка
  Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка
  Цена от 73,44 лв.
 2. Плюшено мече с плик
  Плюшено мече с плик
  Цена от 18,47 лв.
 3. Мече със сърце
  Мече със сърце
  Цена от 27,45 лв.
 4. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 174,95 лв.
 5. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 97,25 лв.
 6. Плюшено мече със сърце
  Плюшено мече със сърце
  Цена от 49,75 лв.
 7. Мече с балон - сърце
  Мече с балон - сърце
  Цена от 22,45 лв.
 8. Плюшено мече с балон - сърце
  Плюшено мече с балон - сърце
  Цена от 57,45 лв.
 9. Мече с розово сърце
  Мече с розово сърце
  Цена от 24,95 лв.