Дяволи

Дяволчета

Какъв символ на любовта да поднесете на половинката си за Свети Валентин? Ние Ви предлагаме да я изненадате с плюшено дяволче. Вижте защо!

Какво символизират дяволчетата, подарени за деня на влюбените?

Традиционно първите асоциации с подаръци за Свети Валентин са сърца, херувимчета… И къде тук идва мястото на дяволчетата? Логиката е съвсем проста. Плюшеното дяволче означава: „И най-лошото момче/момиче се влюбва“. Може да се тълкува също като: „И зад най-суровата външност се крие нежно сърце“ или пък: „Дори на външен вид да не личи, чувствата ми са силни“. А може да означава и: „Изгарям от любов по теб“.

Играчките издават ли звуци?

Очарователните плюшени играчки от този вид, които ще откриете в каталога на Амек Тойс са разнообразни, а някои от тях имат и добавен звук. Допълнителният ефект прави подаръка още по-забавен.

Какви видове ще открием в раздела?

Плюшените дяволчета, които изработваме са в червено – традиционния цвят, който свързваме с празника на влюбените. Можете да изберете между:


● Дяволче, държащо сърчице;
● Сърце с нарисувано на него дяволче (може да държи лък и да е полегнало на облак);
● Сърце с дяволски рогца и опашчица.

Какви размери има?

Плюшените играчки за деня на влюбените се предлагат в различни големини. Едни и същи модели имат по-малки и по-големи разновидности. Сред сърчицата с „дяволски“ рисунки може да изберете малки, почти джобни размери (14 см, 18 см), а бихте могли да се спрете и на някое от по-големите предложения (28 см, 38 см, 60 см). Плюшените дяволи също имат много разновидности, като най-големите са високи 80 см.

Как да ги поддържаме?

Всички плюшени играчки, които Amek Toys произвеждат, са изработени качествено и с внимание към детайла. Те са съобразени и с директивите на ЕС за стандарти в производството на изделия от текстил. Всички багрила, които са използвани за оцветяването на платовете, са напълно безвредни за здравето.

Ако играчката, която сте избрали, не издава звуци, вероятно препоръките ѝ за поддръжка позволяват машинно пране на ниска температура (30˚). Ако обаче тя е пееща или издаваща други звукови ефекти, то прането не е добра идея. Вместо това може да я избърсвате повърхностно с влажна кърпа. Допълнително обаче проверете това в конкретните инструкции за почистване на избрания продукт.

Ако поръчате изненадата за своята половинка директно от нашия сайт, може да ползвате не само изгодни цени от производител, но и атрактивни промоции. Доставката е за един ден.

Покажи повече
Филтри
на страница

9 продукта