Котета

Котета

Много деца си мечтаят да имат домашен любимец, но мама и татко не им разрешават. Това натъжава малчуганите, защото и те като всички на този свят, имат нужда да се грижат за някого.

Често пъти най-малките изобщо не осъзнават отговорността, която поемаме с приютяването на коте или куче у дома. Ежедневното почистване, разходките и разходите за храна и консумативи са основната причина да кажем “Не” на детето, когато то отново ни попита дали вече сме съгласни да му вземем някаква животинка. За щастие ги има домашните любимци от плюш, които днес са толкова реалистични, че могат да донесат на детето същата тази радост, както ако му купим истинско коте или куче. Амек Тойс ще Ви подкрепи в това начинание.

За кого са подходящи плюшените котета

Нека си го кажем честно - дори и възрастните изпитваме силна радост при вида на някое сладко плюшено коте, надничащо от витрината на детския магазин. Първата мисъл, която ни минава през ум е, че искаме да го гушнем, защото то е толкова пухкаво и миловидно. А какво остава за децата, които просто обожават всякакви животни? Те биха се зарадвали още повече на подобна играчка, с която да се забавляват денем, а вечер да гушкат, докато спят.

В Amek Toys ще се натъкнете на уникални плюшени котенца, които ще направят избора Ви лесен и невероятно приятен. Всички видове играчки от този вид са красиви, меки и изработени от качествени материали, които по никакъв начин няма да застрашат детското здраве. Изберете нас, а безкрайните забавления ще станат част от ежедневието Ви. Няма да можете да се отървете от тях нито за миг, но има ли изобщо нещо по-хубаво от това?

Не само котенцата, но и всички останали детски играчки в магазина ни са отличен избор за:


● Новородени;
● По-големи бебета;
● Пораснали деца;
● Ученици;
● Възрастни;
● Момчета и момичета.

Можете да подарите плюшено коте на когото решите, а изненадата във всички случаи ще бъде незабравима!

Видовете, които ще откриете

Цветовото разнообразие е присъщо за играчки като плюшените котета. При нас ще ги намерете в най-различни нюанси, също както и размери:


● Розови;
● Бели;
● Кафяви;
● Сиви;
● В два и повече цветове;
● С панделки и др.

Изберете плюшена играчка според случая и нейния получател, за да бъде емоцията още по-силна. А и цените няма да Ви разочароват.

Съвети от Amek Toys за правилен избор

Не е изключено да изпитате и известни колебания в хода на покупката. Тъй като плюшените котета са най-разнообразни, не рядко родителите се нуждаят и от съвет, за да направят избора си по-лесен и приятен. От Амек Тойс съветваме всеки един наш бъдещ и настоящ клиент да се води основно от предпочитанието на малчугана, който в случая е и най-важен. Така радостта за него от подаръка ще бъде двойна, а Вие ще сте спокойни, че макар и да не сте купили истински любимец на детето си, то отново е щастливо.

Покажи повече
Филтри
на страница

7 продукта

 1. Легнало коте
  Легнало коте
  Цена от 16,50 лв.
 2. Коте с глитерни уши
  Коте с глитерни уши
  Цена от 24,22 лв.
 3. Коте със звук | 3 цвята
  Коте със звук | 3 цвята
  Цена от 15,97 лв.
 4. Коте с панделка
  Коте с панделка
  Цена от 34,98 лв.