Mишки и таралежи

Мишки и таралежи

Плюшени играчки има най-различни - от големи до миниатюрни, и от скъпи до много евтини. Някои олицетворяват обитателите на горското царство, докато други са въплъщение на приказни герои и митични същества. Днес може да се намери перфектната за всяко дете играчка, която да му донесе много радост и положителни емоции. Пухкави играчки-животинки от всякакъв вид - разнообразието от предложения ще Ви залее като морска вълна, така че се възползвайте от плюшеното богатство, което ще намерите при нас, от плюшени мечета до еднорози. Предложените цени са специални и само при нас ще ги откриете толкова неустоими.

Безопасни ли са таралежите за бебета

Няма дете, което да не обича да си играе с играчки. Без значение дали са плюшени или пластмасови, интересът на малчуганите към тях е един и същ. Мишки, котета и мечета - няма горски обитател който да не се харесва от децата. Дори и бебетата изявяват интерес да си играят с тях, макар и по малко по-различен начин, само като ги гушкат и гледат. Плюшен детски таралеж или мишка би било чудесно решение, когато става дума за играчки за пеленачета, защото те са точно толкова мили, дружелюбни и безопасни, колкото и мечето от плюш, поставено в ъгъла на креватчето.

Защо да изберем плюшена мишка или таралеж

Плюшените мишки и таралежи са може би най-удачната играчка, когато говорим за бебешки занимания с цел привличане на внимание и успокояване на плачещото дете. Те имат миловиден вид, а това няма как да остане незабелязано от пеленачето. Изберете мишка и/или бодливо животинче от плюш, защото:


● Бебето винаги ще се чувства спокойно в тяхна компания;
● Бодърстването му ще е пълноценно и изпълнено с усмивки;
● Когато плаче, пухкавата мишка ще го успокоява бързо;
● Безопасни играчки са и са изработени от напълно безвредни материали;
● Могат да се почистват лесно и са издръжливи на силно гушкане.

Обитателите на гората са доста чудати, но това само и единствено засилва въображението на дечицата. Бебета или вече пораснали мъници на 5-6 годинки - плюшените мишлета и таралежчета са меки, пухкави и винаги готови за игра. А Вие готови ли сте?

Какво символизира подаръкът таралежче

Децата не се интересуват от символиката на дадено животно, защото всички горски обитатели значат за тях просто радост. Радост от най-чист вид - непосредствена и винаги в големи дози. От друга страна, бодливият бозайник е важна част от митологията, защото символизира откриването на огъня, плодородието, а впоследствие бива свързван с правенето на пакости и кражби от лозята на жителите. Каквото и да е древното му значение, днес таралежът се свързва по-скоро с невинност и дружелюбност, която най-малките обожават от сърце. А и вече порасналите деца!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 18

 1. Плюшен таралеж
  Плюшен таралеж
  Цена от 25,98 лв.
 2. Плюшен таралеж
  Плюшен таралеж
  Цена от 24,75 лв.
 3. Плюшено таралежче със сърце
  Плюшено таралежче със сърце
  Цена от 16,65 лв.
 4. Плюшено таралежче със сърце
  Плюшено таралежче със сърце
  Цена от 15,87 лв.
Филтри
Страница