Мечета със снимка

Мечета със снимка

Плюшеното мече е олицетворение на класическата детска играчка. Всички го обичат и силно предпочитат, когато е време да бъде избран подарък за дете или голям човек. Пухкавото животно крие специална символика, но преди всичко то поражда у своя получател весело настроение и мили чувства.

Днес съществуват най-различни варианти за мечета от плюш, които се отличават помежду си по цветове, размери, дизайн и др. Имаме възможност да открием съвършената играчка лесно и бързо, за да осъществим плюшените си намерения точно така, както сме ги запланували.

Мечета със снимки по ваш избор

Индивидуалният подход е предпочитан дори и при избора на играчки за подарък, защото само и единствено с негова помощ ще успеем да предадем някакво специално послание. По този начин ще накараме обекта на изненадата да се почувства важен и значим, а ние ще изпъкнем сред останалите с креативност и готовност да бъдем различни. Плюшените играчки със снимка по избор са страхотен начин да кажем на някого “Обичам те” или да внесем радост в деня на някое дете. Те са оригинално решение с широко приложение, което набира все по-голяма популярност сред почитателите на меките и пухкави изненади. Изберете любима Ваша снимка и я поставете върху коремчето на мечето. Добавете и някакво послание към нея, което ще направи подаръка Ви още по-съвършен.

Колко големи са мечетата и снимките

От Амек Тойс напълно разбираме значението на приятните изненади и знаем как да ги направим неповторими за малки и големи. От играчки и аксесоари за новородени, до плюшени подаръци за възрастни - определено има от какво да се възползвате, когато стане дума за жест, който да идва право от сърцето. Разгледайте колекцията ни от плюшени бели и кафяви мечета, които могат да бъдат изработени и по поръчка на клиента. Налични са следните размери играчки със снимка и/или надпис:


● 25см - 35см;
● 35см - 60см;
● 60см - 100см.

При по-малките модели е възможно да се добави само послание вместо снимка, което отново ще придаде индивидуален замисъл на Вашия подарък. Доверете се на Amek Toys и на всичко онова, което имаме за Вас. Ниските цени са също част от големите изненади, които сме Ви приготвили.

Цветове, които ще откриете в Amek Toys

Толкова е приятно да избираме подарък за любим човек или дете. И в двата случая насладата е една и съща, защото ще имаме шанс да се насладим на феерия от прелест, която няма аналог. Красотата, събрана в малките плюшени приятели е несравнима, а хубавата новина е, че днес имаме пред себе си огромен избор. Ще го откриете и в мечетата на Амек Тойс:


● Модели с надпис и снимка в бежово, бяло, розово, кафяво и др.;
● Играчки в големи и малки размери;
● Плюшени мечета със сърца;
● Животни от плюш за бебета и по-големи дечица.

Несъмнено се очертава едно приятно изживяване, което ще Ви донесе много положителни емоции. Потопете се изцяло в тях!

Покажи повече
Филтри
на страница

5 продукта

 1. Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.
 2. Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка - Сърце | 2 цвята
  Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка - Сърце | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.
 3. Мече /Обичаме те!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Мече /Обичаме те!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.
 4. Мече /Честит Рожден Ден!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Мече /Честит Рожден Ден!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.
 5. Мече /Честит 8-ми март!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Мече /Честит 8-ми март!/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.