Тематични аксесоари с НАДПИС

Тематични аксесоари с надпис

Вълнуващите изненади са любими за всекиго. Както децата, така и техните родители се впечатляват при вида на голяма плюшена играчка, поднесена с много любов. Ако на нея е изобразена някаква снимка или е добавен надпис с мило послание, жестът става още по-трогателен, а на финала всички се чувстват опиянени от витаещите във въздуха приятни емоции.

Възглавница сърце с надпис или снимка за половинката Ви

Стане ли дума за любов и романтични изненади, започваме да се чудим и маем как да подходим, за да накараме половинката си да остане силно очарована от жеста, който възнамеряваме да направим. За да накараме покровителя на сърцето ни да затаи дъх от вълнение, е добра идея да изберем аксесоари под формата на възглавница-сърце или плюшено мече, което да включва и обща снимка. По този начин подаръкът ни ще бъде с тематична насоченост, а не просто поредната играчка, която всеки може да поднесе с повод или без особен такъв.

В магазин Amek Toys ще попаднете на плюшени предложения от най-висок клас, които ще Ви спечелят на своя страна и с ниските си цени. За Вас са налични различни видове аксесоари с романтична насоченост като:


● Възглавници-сърца със снимка;
● Ключодържатели с надпис;
● Плюшени мечета в големи размери;
● Други пухкави животни, върху които може да бъде избродиран надпис с послание;
● Мече абитуриент с поздравление.

Моментите на щастие трябва да останат завинаги запомнени. Отпечатайте любовта си на симпатична плюшена играчка или на възглавница, и винаги поглеждайте към нея, за да се подсещате какво богатство имате всъщност.

Какви други надписани аксесоари ще откриете в раздела

Екипът на Амек Тойс Ви дава шанс да пуснете на свобода твореца в себе си, за да разберете на какво сте способни в творчески план. Създайте сами идеалната играчка или възглавница-изненада, и се възползвайте от възможностите, които има на разположение за Вас:


● Бебешки играчки с надпис (одеяла, възглавници, плюшени книжки и др.);
● Големи мечета с надпис;
● Пухени мечета със снимка;
● Надписани ранички и подвързии;
● Надписани плюшени играчки за зодии;
● Шапки с надпис;
● Възглавници с различна форма.

Личното Ви послание може да бъде отпечатано, където пожелаете. Подчертайте очарованието на избродираните думи със сантиментална снимка, която да говори вместо Вас...

Важността да правим лични подаръци

Срещаме какви ли не тривиални и до болка скучни подаръчни решения из търговската мрежа. Рядко може да се намери нещо, което силно да привлече вниманието ни, но ние от Амек Тойс ще Ви предложим тъкмо това - шанс да бъдете различни със затрогващите подаръци, които поднасяте на любимите си хора. Важно е да даваме любов на близките си постоянно. Ние ще Ви помогнем да го направите по креативен и запомнящ се начин.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 14

Филтри
Страница