Картички

Картички

Подбралите сте подарък, но Ви трябва още един малък завършващ щрих? Няма нужда да търсите картички надалеч. На сайта ни, наред с хилядите модели играчки и аксесоари, ще ги откриете: красиви, евтини, за разнообразни празници и за семейни поводи.

Какви картички ще откриете в категорията?


● За рожден ден. Вариациите на тази тематика са многобройни, така че може да изберете тази от тях, която подхожда максимално на личността на рожденика. Имаме детски картички с котета, с торта и подаръци, с мъфини, балони, слончета и други животни. Предлагаме и класически модели, които са подходящи за рожден ден на мъже и жени от всякакви възрасти: с панделка в различни цветове;
● За имен ден;
● За Коледа. Вариациите и тук са много: с Дядо Коледа, със снежен човек, с елха, с опаковки на подаръчета, с коледни курабийки, с комин и други;
● За 8-и март;
● За дипломиране;
● С надпис „Честито бебе“. Има различни варианти на тази тема: за момиче, за момче, с щъркел, с бебешка количка и др.;
● За Свети Валентин. Имате избор сред различни визии, всяка от които – изпълнена със сърчица и романтика.

Колко са големи?

Картичките, които предлагаме в Amek Toys, са със стандартните размери 10х15 см. Изработени са от твърд гланциран картон и ще бъдат перфектното допълнение към всеки подарък.

Как бихте могли да опаковате подаръка?

Какво сте подбрали от нашия каталог? Може би плюшена играчка, дрънкалка за бебе, плюшено сърце, дяволче? Многообразието за деца и възрастни е огромно, а комбинацията с красива картичка – задължителна. За да придобие подаръкът завършен вид, можем да Ви препоръчаме да погледнете и в раздела ни с кутийки за подаръци. Ако добавите и кутия към поръчката, изненадата, която ще поднесете, ще придобие наистина впечатляващ вид.

Защо предлагаме картички?

Амек Тойс е популярна българска компания за изработка на плюшени играчки. Макар артикулите, които произвеждаме, да са стотици, ние винаги се стремим да разработим нови модели и да предложим на клиентите си още и още интересни изненади. И за да бъде обслужването пълно, ние добавихме към своя каталог, наред с играчките, още аксесоари и дребни детайли, с чиято поръчка подаръкът, който планирате, ще бъде напълно завършен и няма да е нужно да търсите допълнителни магазини за тяхната покупка. Картичките, които предлагаме, са красиви, пъстри и на изгодни цени. Поръчката от днес пристига при Вас утре. Само остава да напишете своите пожелания и може да поднесете изненадата!

Покажи повече
Филтри
на страница

6 продукта