Дървени букви

Дървени букви

Как да направите детската стая неповторима? Как да я декорирате по уникален и персонален начин? Важно е да обърнете специално внимание не само на избора на мебели, но и на този на аксесоари и дребни детайли, които внасят финалния щрих в дизайна на стаята. В този раздел Ви предлагаме интересни дървени цифри и букви (на кирилица), които може да бъдат ключов елемент от най-разнообразни интериорни идеи.

Как се поставят дървените букви?

Буквичките от дърво лесно могат да се поставят на равни повърхности като врати, табли на легла, вратички на мебели. Буквите са самозалепващи и е достатъчно да отлепите предпазното картонено покритие, за да разкриете залепващата част от задната страна. Притиснете я към повърхността, на която трябва да се залепи, и задръжте. След секунди трябва да се е прикрепила.

Къде и за какво мога да ги използвам?


● За врата на детска стая. Детето се чувства особено важно, когато името му е изписано на вратата на стаята. Ако пък малчуганите са повече от един, може да заложите на различни цветове за изписването на името на всяко от тях;
● За таблата на леглото. По същия начин може да надпишете и детските креватчета;
● За шкафчета. Макар вратите на шкафчетата да не са много големи и на тях да няма много място, може да ги персонализирате с по една буквичка;
● За шкафчета в детска градина. Вратичките на децата в групата ще придобият очарователен вид, а и ще им помагат да научат буквите.

Идеи за декорация от Амек Тойс?

Всяка от дървените буквички се предлага в различни цветове. (За изработката им са използвани безвредни багри.) Можете да ги комбинирате думичката от един и същи цвят или пък да направите надписа пъстър.

Освен да изписвате имената на децата, бихте могли да използвате дървените букви и за други проекти. Може например да закачите дървени табелки, с които да обозначите отделните кътове в стаята: библиотека, играчки и т.н.

Можете също да подредите цялата азбука на някоя широка част на стената и да я използвате за изучаване на звуците и буквите. Имайте предвид обаче, че тези аксесоари са декоративни. Те не са предвидени за игра. Веднъж закачени, не бива да ги сваляте и да ги давате на детето.

Поръчката на дървените елементи може да направите на сайта на Amek Toys. Цените на всеки от елементите са символични, а доставката идва при Вас само ден след регистрирането на заявката. Добавете индивидуалност към стаята на своето хлапе! Пъстрата азбука Ви очаква в Амек Тойс!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 24

 1. Декоративна дървена буква - Ю
  Декоративна дървена буква - Ю
  Цена от 4,60 лв.
 2. Декоративна дървена буква - Ь
  Декоративна дървена буква - Ь
  Цена от 4,60 лв.
 3. Декоративна дървена буква - Ъ
  Декоративна дървена буква - Ъ
  Цена от 4,60 лв.
 4. Декоративна дървена буква - Щ
  Декоративна дървена буква - Щ
  Цена от 4,60 лв.
 5. Декоративна дървена буква - Ш
  Декоративна дървена буква - Ш
  Цена от 4,60 лв.
 6. Декоративна дървена буква - Ч
  Декоративна дървена буква - Ч
  Цена от 4,60 лв.
 7. Декоративна дървена буква - Ц
  Декоративна дървена буква - Ц
  Цена от 4,58 лв.
 8. Декоративна дървена буква - Х
  Декоративна дървена буква - Х
  Цена от 4,60 лв.
 9. Декоративна дървена буква - Ф
  Декоративна дървена буква - Ф
  Цена от 4,60 лв.
 10. Декоративна дървена буква - У
  Декоративна дървена буква - У
  Цена от 4,58 лв.
 11. Декоративна дървена буква - Т
  Декоративна дървена буква - Т
  Цена от 4,58 лв.
 12. Декоративна дървена буква - Р
  Декоративна дървена буква - Р
  Цена от 4,58 лв.
Филтри
Страница