Дървени цифри

Дървени цифри

Обичате малките детайли, с които жилището се превръща в дом? Значи със сигурност ще се влюбите в този аксесоар за детска стая. Какво представляват дървените букви и цифри и как да ги използвате? Вижте!

Как се закрепват дървените цифри?

Дървените цифри са красиво допълнение, което добавя настроение и цвят към обзавеждането. Може да ги сложите на вратата на стаята, за да я обозначите като място за игри. Бихте могли също да ги поставите на дървената рамка на леглото. Много родители ги използват и като декорация за стена – те са пъстри, с цветчета и клоуни – вписват се чудесно във веселия детски интериор.

Закрепянето на тези големи числа е елементарно. Те са самозалепващи се, така че е достатъчно да отстраните картона, който предпазва лепящата задна повърхност, след което да ги поставите на желаното място. Притиснете леко и дървената цифра ще бъде стабилно залепена.

Могат ли цифрите да се използват като играчки за деца?

Декоративните дървени цифри не са играчки. Може да ги използвате, докато детето учи числата, но не е подходящо да ги сваляте и да ги давате на малчугана да играе с тях.

Бихте могли да ги включите в образователни игри, без да насърчавате пипането или разлепянето им. Пример за такава игра е поставянето на различни цифри върху вратичките на шкафчета или чекмеджета. С помощта на тези дървени аксесоари може да научите детето кое чекмедже е първо, кое – второ и т.н.

Идеи за украса от Амек Тойс

Всяко дете обича неговата стая или неговия кът (ако дели стаята с други деца) да носи собствената му индивидуалност и да отразява интереси му. Съобразявайте се с това, когато подготвяте обзавеждането. Не пропускайте да направите и специална украса за всеки повод през годината: рожден ден, Коледа, настъпване на пролетта и т.н. Може да зарадвате детето със стикери за стена, с картинка в рамка, представяща сцена от любима негова книжка или любимо филмче, или пък с декорация, съобразена с предпочитаната му тематика: влакове, животни, динозаври, кораби…

Какво ще откриете в Amek Toys?

Нашата компания си е поставила една от най-приятните, но и най-отговорни задачи: да носи радост на децата. Предлагаме плюшени играчки и аксесоари във всякакви размери и форми, а възрастта на клиентите ни е от бебета до тийнейджъри. Продуктите ни се отличават с безупречно качество, атрактивна визия и изгодни цени. Поръчайте директно онлайн от нашия сайт на стойност поне 50 лв. и ще получите подарък от Амек Тойс!

Покажи повече
Филтри
на страница

9 продукта

 1. Декоративна дървена цифра - 9
  Декоративна дървена цифра - 9
  Цена от 4,60 лв.
 2. Декоративна дървена цифра - 8
  Декоративна дървена цифра - 8
  Цена от 4,60 лв.
 3. Декоративна дървена цифра - 7
  Декоративна дървена цифра - 7
  Цена от 4,60 лв.
 4. Декоративна дървена цифра - 6
  Декоративна дървена цифра - 6
  Цена от 4,60 лв.
 5. Декоративна дървена цифра - 5
  Декоративна дървена цифра - 5
  Цена от 4,60 лв.
 6. Декоративна дървена цифра - 4
  Декоративна дървена цифра - 4
  Цена от 4,60 лв.
 7. Декоративна дървена цифра - 3
  Декоративна дървена цифра - 3
  Цена от 4,60 лв.
 8. Декоративна дървена цифра - 2
  Декоративна дървена цифра - 2
  Цена от 4,60 лв.
 9. Декоративна дървена цифра - 1
  Декоративна дървена цифра - 1
  Цена от 4,60 лв.