Подаръчни кутии

Подаръчни кутии

Впечатляващият подарък трябва да бъде безупречен. От първото впечатление до момента, в който бъде разопакован и разгледан. Ние можем да Ви помогнем за всички етапи. Вижте какви са предложенията ни за опаковъчни кутии.

Какви размери кутии за подаръци ще откриете?

Амек Тойс е компания, която е фокусирала дейността си върху изработването на плюшени играчки. И тъй като за нас е важен всеки детайл, когато Вие ни се доверявате за покупката на подарък, ние Ви осигуряваме възможността да го поднесете със стил.

Опаковъчните кутии, които предлагаме, са в два цвята – синьо и розово. Предвидени са съответно за момчета и момичета. Размерът, в който ги произвеждаме, е 36х36х8 см.

Те са създадени от твърд ламиниран картон с мат ефект. Луксозната им визия придава допълнителна класа и допълва очарованието на подаръка.

Какво можем да подарим в кутия?


● плюшени играчки;
● възглавнички;
● играчки с персонален надпис или снимка;
● подаръци за Свети Валентин;
● коледни чорапи;
● играчки за бебета;
● комплекти за бебе;
● чанти и ранички.

Съвети за опаковане от Амек Тойс?

Важно е опаковката да е в стил, който подхожда на самия подарък. Ако искате да добавите допълнителен луксозен ефект, може да добавите панделка. Във вътрешността на кутията като основа може да поставите копринен плат.

Плюшените играчки са меки и лесно се побират в подаръчни кутии. Ако размерът им позволява, може да подредите в кутията комплект от няколко подаръка по дадена тема.

Например комплект за бебе: дрънкалка + чесалка за венци и за гушкане. Или пък изненади за първокласник: моливник + калъфи за тетрадка. Или за кръщене: възглавница с персонален надпис + дървени буквички с името на детето (декорация за стая). Вариациите са много, а възможностите да подберете интересен тематичен комплект по даден повод – разнообразни.

Какво ще откриете в каталога на Amek Toys?

Когато се колебаете каква изненада да измислите за децата, на първо място има значение възрастта, на второ – интересите на хлапето. Амек Тойс произвежда артикули, подходящи за малчугани във всякакви възрасти: от бебета до тийнейджъри.

На страниците на нашия онлайн магазин Ви очакват животни, възглавнички, текстилни цветя, дяволчета, възглавнички, играчки за мачкане от най-малките, плюшени сърца за тийнейджърите, аксесоари за домашни любимци, за детска стая, за училище… Всички наши продукти са с атрактивен дизайн, безупречно качество (отговарят на европейските директиви) и достъпни цени.

Поръчката от Амек Тойс, опакована със стил, винаги е добра идея, а изненадата - гарантирана!

Покажи повече
Филтри
на страница

2 продукта