Раници и чанти

Раници и чанти

Вашият малчуган има нужда от чанта или раница, в която да подреди вещите си? Вижте нашите забавни и практични модели!

Подходящи ли са за детска градина?

Разничките, които предлагаме са перфектни за детската градина или яслата. Те са толкова красиви и атрактивни, че се превръщат в любима вещ за децата. Със своята раничка или чанта, малчуганите с ентусиазъм тръгват към детското заведение. Чувстват се горди, че имат свой аксесоар и нямат търпение да го поносят. С желание подреждат вещите си вътре.

Какво могат да поберат?

Детските ранички и чанти са достатъчно малки, за да бъдат носени с лекота от детето, без да му натежат или да затруднят движенията му. Същевременно са достатъчно големи, за да поберат неговите вещи за детска градина: пижамка, хавлиена кърпа, сухи и мокри кърпички, любима играчка.

Детските ранички могат да бъдат носени и по време на разходка или излет. Хлапето свободно може да прибере в тях любимите си кукли, камиончета, книжки.

За случаите, в които не Ви е нужно много пространство, сме предвидили и по-малки чантички. В тях може да поставите дребни играчки, тефтерчета и други „ценности“ на малчугана.

Могат ли да бъдат персонализирани?

Амек Тойс е една от малкото компании у нас, предлагащи персонализиране на играчките и артикулите, които произвежда. Тъй като изработваме своите текстилни продукти изцяло в България, ние можем да си позволим да предоставим услугата „изписване на име“.

Достатъчно е при регистрирането на поръчката да уточните чие име да бъде написано на детската раничка и в рамките на три дни тя ще бъде готова специално за Вашето дете. Функцията на подобен надпис е доста практична – с него много по-лесно ще се открива собственикът на раничката, ако се наложи. От друга страна, той кара малчугана да се чувства горд.

Какви модели ранички и чанти ще откриете в Amek Toys?


● Плюшени;
● С пайети;
● Във форма на животни;
● С релефна глава на животно (мече, кученце, коте, пеперуда, мишка и т.н.);
● Тип „мешка“;
● С цип;
● С капаче;
● Чанти за носене в ръка с дръжки;
● Раници за две рамена;
● Раници на колелца;
● Чанти за през рамо;
● Бебешки;
● За момчета/момичета.

Разгледайте пълния каталог на Amek Toys на нашия сайт. Можете да купите продуктите директно от нас на преференциални цени.

Най-красивите и здрави чанти и ранички Ви очакват! Зарадвайте своя малчуган!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 47

 1. Чанта - Бухал с пайети
  Чанта - Бухал с пайети
  Цена от 17,48 лв.
 2. Плюшена раница бухал 4 цвята с НАДПИС
  Плюшена раница бухал 4 цвята с НАДПИС
  Цена от 39,96 лв.
 3. Торбичка с кукла
  Торбичка с кукла
  Цена от 16,25 лв.
 4. Раница на колелца с пеперуда
  Раница на колелца с пеперуда
  Цена от 49,55 лв.