Повтарящо мече

SKU
080193
60,35 лв.

Размер: 20см Повтаря гласови съобщения, като модифицира звука по много забавен начин

 
Добави в списък с любими
Описание
Плюшена играчка с механизъм. Отговаря на европейска директива 2009/48/ЕО. Може да се почиства повърхностно с влажна кърпа. Играчката се предлага с батерии, които са включени в цената. Инструкция за ползване: Натиснете бутона, намиращ се в левия крак на мечето, обозначен със стикер ''Press here''.Изчакайте началната реплика и включването на светлиния индикатор, намиращ се в лявата часта на главата му.Играчката е в режим запис, само докато индикатора свети. Продължителността на записа е 10 сек. Може да кажете или изпеете каквото пожелаете и мечето ще го повтори, модифицирайки гласа ви по много забавен начин. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=d9McuYAbOnk[/embed]
Характеристики
  • Размер: 20cm
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
  • Срок за ИЗРАБОТКА - продуктите с персонализация се изработват в срок от 3 работни дни. Според натовареността, периодът може да се удължи, за което ще бъдете уведомени. 

  • Срок за доставка – поръчките се обработват през първия работен ден, след завършването(персонализирането) им и се доставят в рамките на следващия работен ден.

  • Стоките, поръчани на https://personalizirai.bg/ се доставят чрез куриерскa фирмa Еконт, или Спиди до адрес или офис.

  • След подаване на поръчката, консултант на ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ.БГ ООД се свързва с потребителя по телефон или e-mail, в работното време на фирмата, за да може той/тя да потвърди, откаже или промени избраните от него/нея артикули, адрес или дата за доставка.  

  • Разходите по транспорта на стоките и стойността на такса наложен платеж са за сметка на потребителя, освен ако не е валидна промоция за безплатна доставка.

  • В случай, че получателят откаже пратката, разходите по транспорта за връщането са за негова сметка.

  •  Информация относно статуса на поръчката потребителят ще получи автоматично на посочения от него e-mail.
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Още от категорията