Интерактивни

Интерактивни играчки

Игрите са начинът, по който децата опознават света, а играчките са техният най-верен приятел и съветник. Интерактивните играчки са създадени именно с тази цел – да покажат на малчуганите нови забавления, звуци и да ги научат на нови неща.

Какво представляват интерактивните играчки?

Тяхното название „интерактивни“ идва от думата “interaction” или взаимодействие. Това са играчки, с които не просто може да се играе, но и самите те участват в играта. Те не са напълно пасивни вещи, които могат да бъдат включени в дейността на децата, но сами могат да допринесат за нея. Имат разнообразни функции, в зависимост от които може да се измислят различни игри. Този тип детски вещи са образователни и занимателни. Учат детето на звуци, движения, песни и т.н. Те са подходящ подарък и за бебета, тъй като помагат да се развива техния музикален слух и умението да възпроизвеждат чутото.

Какви видове има за момичета и за момчета?


● говорещи;
● ходещи;
● движещи се;
● пеещи;
● плюшени танцуващи животни;
● с комбинация от функции (някои интерактивни модели имат заложени няколко различни мелодии, звуци и др.);
● повтарящи папагали и мечета;
● разказващи приказки;
● с мигащи очи;
● смеещи се;
● с гъдел;
● кукли;
● кучета;
● маймуни;
● жаби;
● котки;
● пчели;
● калинки.

Как да се грижим за музикалните играчки?

Музикалните предложения на Амек Тойс са изработени от висококачествен текстил и имат мек пълнеж. Кадифената им повърхност е здрава и издръжлива. За разлика от другите модели на компанията обаче не е подходящо да ги перете нито ръчно, нито машинно, тъй като вътре в тях е поставен механизмът, който се задвижва с батерии и който не бива да се мокри. Препоръчително е повърхностното почистване с мека влажна кърпа.

Защо да изберем интерактивни играчки от Amek Toys?

Вече години наред българската компания създава не просто играчки, а любими приятели на хиляди малчугани. Артикулите на Амек Тойс отговарят на всички европейски изисквания за качество, произведени са изцяло у нас и се предлагат на достъпни цени.

Интерактивните модели говорят на български и пеят любими на децата у нас мелодии. Можете да ги поръчате директно от сайта на компанията. Така имате възможност да се възползвате от различни промоции, от бърза доставка (поръчката, получена в рамките на работния ден, пристига при вас на следващия), както и от подарък при поръчка на стойност над 50 лв.

Разгледахте ли интерактивните предложения?

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 16

 1. Интерактивна плюшена котка
  Интерактивна плюшена котка
  Цена от 38,52 лв.
 2. Луда буболечка
  Луда буболечка
  Цена от 7,80 лв.
 3. Танцуваща костенурка
  Танцуваща костенурка
  Цена от 34,83 лв.
Филтри
Страница