Коледни чорапи

Коледни чорапи

По Коледа подаръците валят един след друг, но винаги има място за още изненади. Подготвили ли сте коледни чорапи за семейството?

Каква е традицията?

Според обичая коледните чорапи се закачат над камината и в тях се слагат подаръците. Една от легендите гласи, че тази традиция води началото си от семейството на вдовец, който отглеждал сам трите си дъщери. Те пораснали и вече било време да се женят, но нямали зестра. В Коледната нощ свети Никола видял чорапите на момичетата прострени да съхнат пред камината и ги напълнил с жълтици, достатъчно, за да могат да се омъжат

Днес шарените коледни чорапи са декоративни и са създадени с цел да бъдат аксесоар за празника. Подаръците пък обикновено са още по-големи и не винаги се побират вътре. Запазила се е обаче функцията им да побират в себе си лакомства за децата.

Мога ли да персонализирам коледни чорапи?

Без значение дали вкъщи имате повече от едно дете, дали ще подредите чорапи за всички членове на семейството или просто искате Вашият малчуган да се почувства специален, персоналният надпис на името винаги е отличен избор.

В каталога на Амек Тойс ще откриете разнообразни коледни модели, към които се предлага услугата „персонален надпис“. Достатъчно е при поръчката да уточните как се нарича човекът, чието име трябва да стои върху чорапа, а ние го подготвяме в рамките на три дни.

Защо да изберете от Амек Тойс?


● Компанията вече години наред е доверен помощник на родителите при подготовката за Коледа. Хиляди подаръци, произведени от нас, са радвали малчугани от различни възрасти за празниците;
● Декоративните чорапчета са изработени от висококачествен плюш с атрактивни щампи (Дядо Коледа, снежни човеци, снежинки, елхи и др.);
● Предлагаме услугата изписване на имена, но може да изберете и универсални чорапчета без персонализация;
● Всички видове плюшени и тематични играчки, предлагани от Amek Toys, са на достъпни цени;
● Ако поръчката Ви от нашия сайт е на стойност поне 50 лв., получавате допълнителен подарък животинка;
● Доставката е бърза и надеждна. Поръчаната днес стока пристига при Вас утре. Ако е добавена услуга изписване, поръчката е готова за три дни.

Къде се слагат?

По традиция тези празнични коледни аксесоари се закачат над камината, но ако нямате камина, може да импровизирате. Бихте могли да поставите закачалчици на друго видно място в хола си или някъде покрай елхата.

Бихте могли да използвате чорапчето и като опаковка на подарък.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 39