*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Пластмасови играчки

Пластмасови играчки

Колебаете се каква да бъде следващата изненада за Вашето хлапе? Вижте какви пластмасови играчки Ви очакват в специалният раздел на нашия онлайн магазин!

Какви играчки ще откриете в категорията?


● Кукли. Всяко момиченце има своята любима кукла. Може да откриете красиви видове при нас;
● Музикални. Те са любими на най-малките хлапета. Интересните звуци, които издават, стимулират възприятията им и провокират любопитството им;
● Пумпали. Играта с пумпал е забавна и занимателна. Изисква и тренира сръчността и концентрацията. Светещите и музикални ефекти пък допълнително провокират вниманието и забавляват децата. Пластмасовите пумпали се предлагат в различни цветове;
● Луда буболечка. Това интерактивно насекомо може да бъде забавно и за деца в училищна възраст;
● Писти. Обикновено са занимателни за момчетата, но немалко момичета също обичат надпреварите по пластмасова писта;
● Интерактивни аксесоари. Светещ и летящи чадъри, или топки са отлично детско забавление както през деня, така и през нощта.

С какви аксесоари се предлагат куклите?

Как обичат да си играят малките момичета със своите кукли? Харесва им да ги преобличат, да ги хранят, да им правят прически… Ние знаем това и пластмасовите кукли в нашия раздел се предлагат в комплект с разнообразни аксесоари: телефон, герданче, огледалце, тоалетка, столче, коте, чантичка и т.н. Можете да изберете и кукла с различни дрехи: с рокля, с кожено или дънково яке, с различен цвят на полата.

 

За колко големи деца са пластмасовите играчки?

Пластмасовите играчки в нашия раздел са разнообразни и са подходящи за малчугани на различна възраст. Ако пумпалът би бил занимателен, по-скоро за хлапета на възраст между 3 и 7 години, то интерактивни джаджи, като буболечката, забавляват и ученици от началните класове.

Защо да изберете подарък от Amek Toys?

Амек Тойс е компания, популярна с изработката на качествени плюшени играчки. И тъй като държим да предложим на своите клиенти богатия избор, който заслужават, ние добавихме към своя каталог и раздел за пластмасови детски играчки. В него сме подбрали разнообразни артикули, които да са подходящи за деца с различни интереси и на различни възрасти. Така вече можете да комбинирате подаръци за различните членове на семейството и по разнообразни поводи.

Доставката на поръчаните артикули е бърза – само ден след като сте направили своята заявка, пратката пристига при Вас на изгодни цени. А ако поръчката Ви е на стойност от 50 или повече лева, имаме допълнителен бонус – торбичка с малка играчка животно. Изненадайте своите малчугани с Amek Toys!

Покажи повече

Филтри
на страница

4 продукта

  1. Луда буболечка
    Луда буболечка
    Цена от 7,80 лв.
  2. Летящ и светещ чадър
    Летящ и светещ чадър
    Цена от 2,60 лв.